Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wiceminister sprawiedliwości z PO, Monika Zbrojewska trafiła w piątek do izby wytrzeźwień w Łodzi po tym jak prowadziła samochód po pijanemu |
jedź za statoilem na lewo skręć. Tam jest najlepiej. Wszystko jak najlepiej
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wiceminister sprawiedliwości z PO, Monika Zbrojewska trafiła w piątek do izby wytrzeźwień w Łodzi po tym jak prowadziła samochód po pijanemu |
było blisko ale i tak Kamil jest the best, posłuchajcie jego płyty StarGuardMuffin
|
|
Re: Wiceminister sprawiedliwości z PO, Monika Zbrojewska trafiła w piątek do izby wytrzeźwień w Łodzi po tym jak prowadziła samochód po pijanemu |
Treść jest ukryta
|
|
Jeżeli ktoś byłby zainteresowany to zostawiam tu swoje ogłoszenie ;) Matura zbliża się wielkimi krokami? Perspektywa przygotowania prezentacji maturalnej i poświęcenia czasu na to działania napawa Cię przerażeniem? Z moją pomocą to już nie problem. Studentka polonistyki Uniwersytetu Jagiellońskiego, doświadczona korepetytorka i prawdziwa pasjonatka tematu – oto kilka słów o mnie, które są najlepszą rekomendacją. Potrzebujesz wsparcia w tworzeniu planu, bibliografii lub pracy? Zapraszam serdecznie. Niewygórowane ceny i zadowolenie gwarantowane! Na dodanie otuchy wszystkim maturzystom nieco uśmiechu: http://www.youtube.com/watch?v=k8UKq1DFN44.
|
|
Polecam, ze względu na teren i widok na rzekę. Ale w lipcu byłem i prawie się ugotowałem przy stole, klima niby była ale było nie do wytrzymania.
|
|
wrzuta.pl lub lepiej na youtube.com z racji popularności. Rozumiem że zrobiłeś jakąś prowokację, albo zarejestrowałeś tzw. wpadkę i chcesz to upublicznić? Możesz skontaktować się z którąś z redakcji, najlepiej ogólnopolskich, np. fakt.pl, tvn24 wtedy możesz otrzymać zadowalającą gratyfikację finansową, sam pozostając anonimowy.
|
|
Ja zawsze będe wspierać WOSP, to jedyna chyba uczciwa akcja charytatywna
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Gdyby na prawde kochal muzyke, ktora spiewa to nie poszedlby to tego popieprzonego programu. To ma być produkt na sprzedaż dreziki zostana a teksty i muza firma fonograficzna mu wciśnie.Chylinska to komercja sprzedala sie za kase.Ilu polskich wykonawcow jest promowanych z zagranico.Dodie sie kaska urwie będzie spiewala z Behemodem.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |