wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Koniec agitacji wyborczej

Na maturze ustnej można zdobyć 20p.Żeby zdać wystarczy 6.Za przedstawienie prezentacji (czyli tego co się kupuje)można dostać 5p.Reszta punktów jest za rozmowę z komisją(zadają pytania ).

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Koniec agitacji wyborczej

Polecam AutoBorawski na Krasce

gupsia

LegendarnyObywatel ty masz chyba zajebiste kompleksy, że cytujesz jakichś frajerów bez słuchu, bo co **** cię boli że laski na niego lecą i ma nietuzinkowy głos
typowa postawa nieudaczników życiowych - krytykować, krytykować, zjebać, źle, wszystko słabe, lipa, a kim ty wogóle ***** jesteś pajacu?

Hm, ja tylko przytoczyłem inny punkt widzenia. A co do kompleksów to raczej twoja wypowiedź znamionuje jakieś przypadłości. Być może wynika to z faktu, że musiałeś dziś wstać o 5 rano, lub masz jakieś dolegliwości jelitowe - stąd ten ton i napastliwość w stosunku do mnie. Polecam dobrą herbatę, krótki spacer, wizytę w jakiejś instytucji kultury lub uczestnictwo w nabożeństwie. Mamy pierwszą niedzielę Adwentu, więc czas na rozmowę z Bogiem.

sami swoi

4.2

rudy błazen z druhem

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org