Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Koniec agitacji wyborczej |
Na maturze ustnej można zdobyć 20p.Żeby zdać wystarczy 6.Za przedstawienie prezentacji (czyli tego co się kupuje)można dostać 5p.Reszta punktów jest za rozmowę z komisją(zadają pytania ).
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Koniec agitacji wyborczej |
Polecam AutoBorawski na Krasce
|
|
gupsia
|
|
LegendarnyObywatel ty masz chyba zajebiste kompleksy, że cytujesz jakichś frajerów bez słuchu, bo co **** cię boli że laski na niego lecą i ma nietuzinkowy głos typowa postawa nieudaczników życiowych - krytykować, krytykować, zjebać, źle, wszystko słabe, lipa, a kim ty wogóle ***** jesteś pajacu?
|
|
Hm, ja tylko przytoczyłem inny punkt widzenia. A co do kompleksów to raczej twoja wypowiedź znamionuje jakieś przypadłości. Być może wynika to z faktu, że musiałeś dziś wstać o 5 rano, lub masz jakieś dolegliwości jelitowe - stąd ten ton i napastliwość w stosunku do mnie. Polecam dobrą herbatę, krótki spacer, wizytę w jakiejś instytucji kultury lub uczestnictwo w nabożeństwie. Mamy pierwszą niedzielę Adwentu, więc czas na rozmowę z Bogiem. sami swoi
|
|
4.2 rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |