Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Desperacja kandydatów !!! |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Desperacja kandydatów !!! |
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
no no, czy mozemy oczekiwac negocjacji? watpie
|
|
Treść jest ukryta
|
|
A skąd Nostradamus wiedział o czymś takim jak broń chemiczna i biologiczna????
|
|
Nie wiesz prawda ?Taki z ciebie peowiec inteligentny ? A wiesz ,że Chińczycy używali gazów bojowych w walkach już prawie 800 lat temu ? Pojęcie chemia i biologia , coś chemicznego i biologicznego istniało już w 16 wieku , a Nostradamus był lekarzem ? W 16 wieku ludzie wiedzieli co to mikroskop , komórka ludzka , obieg krwi w ustroju ludzkim itp. Widać peowcy mają braki w historii , inaczej by nie popierali czegoś co w 100% przypomina PRL . A po drugie to zdanie jest streszczeniem słów Nostradamusa . Być może użył innych słów do opisania broni chemicznej czy biologicznej ale nie chce mi się szukać w internecie teraz oryginalnego opisu wizji .
|
|
Chcesz się pobawić raz - za kasę, czy zacząć zbierać swój własny sprzęt? Jak to pierwsze, to speedasg, jak drugie to poszukaj dobrze, ludzi z podlasia jest całkiem sporo ;) W Łomży też się trochę znajdzie.
|
|
Wiesz co? Tak samo jak rzekomy cytat nostradamusa o dwóch braciach i samolocie - skrzydlatym ptaku - co okazał się zmyslony na potrzebę chwili i podgrzania atmosfery, tak samo przyjmuję i te inne. Ludzkość lubi teorie spiskowe i wymyśla co jakis czas koniec świata i takie tam. Nie jestem POwiec.
|
|
Namiary do mnie: wizarch@vp.pl
|
|
Kołakowski nie nadaje się do polityki... Czerniawski był senatorem (chyba nawet 2 kadencje, ale jedną na pewno). Zawdzięczamy mu PWSiP, a do tego już jest dawno ustawiony i może powalczyć o miasto. Życzę mu wygranej i sam, jeżeli tylko będę mógł przyjechać na wybory, na niego zagłosuję. Pora, żeby w tym mieście za rządzenie wzięły się osoby na poziomie i coś sobą reprezentujące. Każdy jak na razie dużo gadał, a brakowało mu jaj żeby zrobić cokolwiek. Ktoś coś mówił o powrocie komuny. Nie znasz zapewne Pana Czerniawskiego osobiście, a pomimo wieku, robi bardzo wiele dla młodych i zależy mu na ich rozwoju. Jak na razie komunę, a raczej dyktatury to mamy w PiS'ie.
|
|
przekazmy sobie znak .....
|
|
Do Profesor: Proszę postawić się w mojej sytuacji gdzie traci Pan cały dorobek życia w chwili. Całe życie pracuje Pan by móc wybudować dom i w chwili to traci. Wszyscy na około Pana otrzymują pomoc w postaci darów, zasiłku na odbudowę, remontują zalane domy. A Pan nie dostaje NIC. Nie stać Pana na remont, ponieważ wszystkie oszczędności poszły w nowy dom, który został zalany. I widzi Pan, że nie ma sprawiedliwości bo inni otrzymują pomoc a Pan został na pastwę losu. Jestem ciekawa jak Pan by sie czuł w takiej sytuacji i czy nie szukał by Pan jakiegoś rozwiązania swojej sytuacji choćby w internecie. Nie przeżył Pan tego dlatego pisze takie głupoty...
|
|
w biedronce nie ma mebli, tylko i wylacznie podstawowe produkty do zycia Borys-50
|
|
ja proponuje zespół QUATTRO www.quattromusic.pl.tl tel- 510766103
|
|
szczebiotka Ale całkowicie Cię rozumiem klikasz na 7angelfree i Masz mojego maila.Czekam na Twój mail.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |