Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ale Przekręt! |
... :D TZ, henryk, zdzicho, czesław, tomek, gorbi......... kiedy? jutro - we czwartek, czy w sobotę? ...a może wolicie wieczorem w dzień powszedni...? wtorek pasuje? michal
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ale Przekręt! |
Jeśli chodzi o mnie - pasuje! Łomżanin
|
|
Drogi mieszkańcu. o ile wiem jest wolność i demokracja, czyli nie jesteś zmuszony mieszkać w SM Perspektywa, mozesz zmienić miejsce zamieszkania kiedy chcesz i gdzie chcesz, skoro tego nie robisz, czyli jednak są jakieś zalety mieszkania na tym osiedlu. Jeżeli uważasz, że isnieje jakaś klika to działaj trochę społecznie, czy uczestniczyłeś w jakichkolwiek zebraniach organizownych przez spółdzielnię, podejrzewam, że nie, a jeśli tak to czemu nie zgłaszasz tam problemów. Jesteś taki odważny i wojowniczy, a nie stać Ciebie nawet na podpisanie sie swoim imieniem i nazwiskiem, czemu boisz sie? Jedno wiem zawsze jest łatwiej narzekać niz cokolwiek działac i ty jesteś tego dowodem. A tak naprawdę to wiekszość na tym forum tylko narzeka na władze i innych ludzi, a sami nic nie robią, żeby to zmienić. Może lepiej zamiast straszyć i narzekać to energię wykorzystac pozytywnie to wkońcu coś się zmieni. Pozdrawiam.
|
|
Są również bloki zrządzane przez nasz łomżmżyński ZGM, również WAM administruje kilkoma budynkami... :) A opinie w tej sprawie są istotne bo być może należałoby sie zastanowić czy programów zarządzania nie można by było ujednorodnić na tyle (rzecz jasna w miarę posiadanych środków finansowych) aby każdy mieszkaniec nie odczuwał różnicy w jakim miejscu naszego miasta mieszka...
|
|
a gdzie te radary zamontowali ? trzeba będzie troche zwalniać :) A na noc żaróweczkę z podswietlenia tablicy wykręcić. Chyba że te zdjęcia z fleszem T
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |