sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ale Przekręt!

... :D

TZ, henryk, zdzicho, czesław, tomek, gorbi......... kiedy?

jutro - we czwartek, czy w sobotę?

...a może wolicie wieczorem w dzień powszedni...? wtorek pasuje?

michal

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ale Przekręt!

Jeśli chodzi o mnie - pasuje!

Łomżanin

Drogi mieszkańcu.
o ile wiem jest wolność i demokracja, czyli nie jesteś zmuszony mieszkać w SM Perspektywa, mozesz zmienić miejsce zamieszkania kiedy chcesz i gdzie chcesz, skoro tego nie robisz, czyli jednak są jakieś zalety mieszkania na tym osiedlu.
Jeżeli uważasz, że isnieje jakaś klika to działaj trochę społecznie, czy uczestniczyłeś w jakichkolwiek zebraniach organizownych przez spółdzielnię, podejrzewam, że nie, a
jeśli tak to czemu nie zgłaszasz tam problemów. Jesteś taki odważny i wojowniczy, a nie stać Ciebie nawet na podpisanie sie swoim imieniem i nazwiskiem, czemu boisz sie?
Jedno wiem zawsze jest łatwiej narzekać niz cokolwiek działac i ty jesteś tego dowodem.
A tak naprawdę to wiekszość na tym forum tylko narzeka na władze i innych ludzi, a sami nic nie robią, żeby to zmienić.
Może lepiej zamiast straszyć i narzekać to energię wykorzystac pozytywnie to wkońcu coś się zmieni.
Pozdrawiam.

Są również bloki zrządzane przez nasz łomżmżyński ZGM, również WAM administruje kilkoma budynkami... :) A opinie w tej sprawie są istotne bo być może należałoby sie zastanowić czy programów zarządzania nie można by było ujednorodnić na tyle (rzecz jasna w miarę posiadanych środków finansowych) aby każdy mieszkaniec nie odczuwał różnicy w jakim miejscu naszego miasta mieszka...

a gdzie te radary zamontowali ?
trzeba będzie troche zwalniać :)
A na noc żaróweczkę z podswietlenia tablicy wykręcić.
Chyba że te zdjęcia z fleszem
T

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org