Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
IV RP wraca tylnymi drzwiami |
www.allegro.pl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: IV RP wraca tylnymi drzwiami |
Treść jest ukryta
|
|
zbieramy! rudy błazen z druhem
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Autor: bobasek (---.introlan.pl) Data: 17-11-10 00:10 do kiedy można oddawac nakrętki? cała łomża powinna pomóc chłopcu i jego rodzicom:) bossss nie mamy ustalonego terminu do kiedy będą zbierane nakrętki. Na gwiazdkę rodzice Macieja chcą mu zakupić fotelik refabilitacyjny. Prosimy o pomoc. Pozdrawiam
|
|
Wieczorem 15 listopada na przystanku na Przykoszarowej zgubiłem pęk kluczy. Na czerwonej smyczy ŁKS-u, oraz z brelokiem: wzorem biało-czerwonej koszulki z herbem LKS-u i napisem z tyłu SUMO. Smycz sobie kupię, brelok odtworzę, ale na kluczach bardzo mi zależy. Znalazcę proszę o zwrot. sumo_malaha@wp.pl lub 600 445 974 Dzięki
|
|
samuraiJack: "ja tam do tego cud miód boskiego lokalu nie chodzę od 2000 roku i też żyję" Tzn., że przestałeś do niego uczęszczać zanim jeszcze powstał, a po 10 latach postanowiłeś o tym opowiedzieć.
|
|
dnia 15 listopada przed godz. 19 na ulicy Polnej zaginął srebrny kot pers ,kociak mial cztery miesiące i mial na imię Leon ,jezeli ktoś widział kociaka lub moze znalazł i ma go u siebie albo wie gdzie przebywa ,bardzo proszę o kontakt tel. 505814881 z góry dziękuję za informację.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |