wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ależ Komorowski dostał wzwodu !!!

Nie na Polowej55B

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ależ Komorowski dostał wzwodu !!!

Porządny lokal gastronomiczny, mniejsza/większa restauracja na poziomie. Na to zawsze będzie popyt.

Ludzie kochane!

areczek25 wysłał mi numer, potwierdzam

jednak, coś jest nie tak...

Co to kur wa jest za numer niby co ? Do Islandii ? To ja mam tam jeszcze popłynąć czy polecieć ?Co Ty jaja sobie robisz? W kulki lecisz? Niepoważny jesteś?

Ludzie, ludziska, on mi podał nr gg, no to jakiś niepoważny typ.

E Ty niepoważny TYPIE, gg to ja nie używam, używam do kontaktowania się z ludźmi telefonu komórkowego

Fajnie by było gdyby w Łomży było KFC :)

Niedojrzale uciekasz od głównego WĄTKU

NUMER TELEFONU- podaj mi go w końcu

rudy błazen z druhem

A nie wiecie czy kibice Legii też się wybierają ?

ja osobiście polecam akryle...no i tez nie polecam ci pierwszego lepszego salonu kosmetycznego...dlaczego???otóż dlatego, że robiło mi cztery kosmetyczki i tylko jedna zrobiła mi naprawę pięknie,paznokiec wygląda naprawdę naturalnie bo najczęściej wyglądały jak krogulce czyli za gruba warstwa tej struktury,ja osobiście mogę polecic ci kosmetyczkę na legionów w takim pomarańczowym budynku niedaleko tego ryneczku przy blaszaku...

ja płace teraz 50 zeta za wypełnienie, ale zapłacisz tak kole 80-100,no tak ze 2 godz to robic będzie,wiesz ja jestem tego zdania że wycinane skórki odrastaja podwójnie, wiem ja mam zawsze odsuwane, myślę że w zależności jak klijent sobie chce...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org