Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ależ Komorowski dostał wzwodu !!! |
Nie na Polowej55B
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ależ Komorowski dostał wzwodu !!! |
Porządny lokal gastronomiczny, mniejsza/większa restauracja na poziomie. Na to zawsze będzie popyt.
|
|
Ludzie kochane! areczek25 wysłał mi numer, potwierdzam jednak, coś jest nie tak... Co to kur wa jest za numer niby co ? Do Islandii ? To ja mam tam jeszcze popłynąć czy polecieć ?Co Ty jaja sobie robisz? W kulki lecisz? Niepoważny jesteś?
|
|
Ludzie, ludziska, on mi podał nr gg, no to jakiś niepoważny typ. E Ty niepoważny TYPIE, gg to ja nie używam, używam do kontaktowania się z ludźmi telefonu komórkowego
|
|
Fajnie by było gdyby w Łomży było KFC :)
|
|
Niedojrzale uciekasz od głównego WĄTKU NUMER TELEFONU- podaj mi go w końcu rudy błazen z druhem
|
|
A nie wiecie czy kibice Legii też się wybierają ?
|
|
ja osobiście polecam akryle...no i tez nie polecam ci pierwszego lepszego salonu kosmetycznego...dlaczego???otóż dlatego, że robiło mi cztery kosmetyczki i tylko jedna zrobiła mi naprawę pięknie,paznokiec wygląda naprawdę naturalnie bo najczęściej wyglądały jak krogulce czyli za gruba warstwa tej struktury,ja osobiście mogę polecic ci kosmetyczkę na legionów w takim pomarańczowym budynku niedaleko tego ryneczku przy blaszaku...
|
|
ja płace teraz 50 zeta za wypełnienie, ale zapłacisz tak kole 80-100,no tak ze 2 godz to robic będzie,wiesz ja jestem tego zdania że wycinane skórki odrastaja podwójnie, wiem ja mam zawsze odsuwane, myślę że w zależności jak klijent sobie chce...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |