Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Przeczytaj zagorzały zwolenniku Komorowskiego ! |
Ty tępy jesteś tak to mój numer nie żadne Google od mojej rodziny z daleka śmieciu bo ja do twojej się nie czepiam jeżeli ją posiadasz jężeli widziałeś mnie w owym kauflandzie to wiesz kim jestem i po co ci moje foty zastanów się co piszesz bo to jest chore dzieciaku patologiczny
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Przeczytaj zagorzały zwolenniku Komorowskiego ! |
a teraz sądami mnie straszysz ciekawe co jeszcze napiszesz
|
|
małolat z kompleksami od pasa w dół
|
|
chyba brakuje wam w miescie ? pracy
|
|
Podaj mi komórkowy, Barbara a nie gg. Teraz na poważnie, bo się wkręciłem. Pewnie zaraz ktoś się zesra.
|
|
Czytaj dokładnie co ja tu Ci piszę. Jakimi kur wa sądami haha ? To nie podasz tego numeru ? Podasz ? Nie podasz ?
|
|
Zdecydowanie jakiegoś klubu/dyskoteki, która byłaby na poziomie. Najlepiej na starym rynku. Tak jak ktoś wyżej napisał brakuje fajnej restauracji. Jeśli chodzi o fastfoody zdecydowanie wolałbym Subway niż KFC.
|
|
Wybrałeś opcję pierwszą, czyli ogonek pod jajeczka i do roboty, a numeru jak nie było tak i nie ma..ale masz jeszcze szansę.
|
|
Oby mecz mial taki przebieg jak Legia vs Widzew w 1997... BUM BUM BUM i po majstrze L bylo :)...a u nas BUM BUM BUM i debiut stadionu noca udany :). Dla sporej rzeszy kibicow moze to byc pierwsza okazja do obejrzenia meczu na zywo przy sztucznym swietle i chociaz troche poczuc wg, mnie jeszcze lepszy klimat pilki ogladanej na zywo :). SN4P nie przypominaj mi tego. ;) Pół mojego osiedla chodziło na drugi dzień wkurwione, drugie pół się cieszyło. ;) To były czasy kiedy w Polskiej lidze rządziły niepodzielnie Legia i Widzew.
|
|
Znam dwóch chłopaków z zespołu BOYS...
|
|
szreka
|
|
Szczebiotka Ty sobie rozum kup a nie kure
|
|
A teraz z innej strony czego nam nie brakuje, Biedronek i kosciołów nikomu nie brakuje
|
|
ławek do posiedzenia! w normalnych miejscach!
|
|
a w Mariocie ile sylwek?
|
|
no i jeszcze mam jedno niemiłe wspomnienie jeśli chodzi o robienie akryli...pani mi wypiłowała paznokcie wycięła skórki i posmarawała preparatem odgrzybiającym ja myślałam że umrę tam tak piekło, paliło żywym ogniem,no i już nie wytrzymałam i jej mówię a ona na to przecież to nie możliwe,jak nie możliwe, skoro skóra jest natarta poza tym powycinała mi za głęboko skórki i polała tym preparatem,szok... ja miałam uraz przez pół roku,omijałam salony wielkim łukiem, wiec i ty się nastaw zę nie musi byc słodki jak trafisz na rzeźnika od paznokci:)
|
|
a wogóle ile to kosztuje? jak długo trwa? i czy konieczne jest wycinanie skórek..? - boję się pokaleczenia i ze można jakąś infekcję wprowadzić ( wiem, moze to głupie pytania ale wybieram się pierwszy raz..) :)
|
|
no i jeszcze cena jest w zależności od tego czy chcesz jakieś ozdoby czy nie
|
|
Chyba wiem ile płacę :P Więc na pewno 40 zł. Mój brat też gra w tę grę i jakoś sobie radzi. Nie wiem czy jest możliwość podłączenia innego niż radiowy. Chyba, ze pod telefon stacjonarny, ale u mnie akurat trzeba by kabel ciągnąć, a poza tym stacjonarny mi niepotrzebny. Akurat z tym radiowym internetem od technika nie ma problemu. Naprawdę sporadycznie coś się dzieje. Ale zależy kto czego szuka i do jakich celów. Pozdrawiam
|
|
sprobuj w sympatii
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |