wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Przeczytaj zagorzały zwolenniku Komorowskiego !

Ty tępy jesteś tak to mój numer nie żadne Google od mojej rodziny z daleka śmieciu bo ja do twojej się nie czepiam jeżeli ją posiadasz jężeli widziałeś mnie w owym kauflandzie to wiesz kim jestem i po co ci moje foty zastanów się co piszesz bo to jest chore dzieciaku patologiczny

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Przeczytaj zagorzały zwolenniku Komorowskiego !

a teraz sądami mnie straszysz ciekawe co jeszcze napiszesz

małolat z kompleksami od pasa w dół

chyba brakuje wam w miescie ? pracy

Podaj mi komórkowy, Barbara a nie gg. Teraz na poważnie, bo się wkręciłem.
Pewnie zaraz ktoś się zesra.

Czytaj dokładnie co ja tu Ci piszę. Jakimi kur wa sądami haha ? To nie podasz tego numeru ?

Podasz ? Nie podasz ?

Zdecydowanie jakiegoś klubu/dyskoteki, która byłaby na poziomie. Najlepiej na starym rynku. Tak jak ktoś wyżej napisał brakuje fajnej restauracji. Jeśli chodzi o fastfoody zdecydowanie wolałbym Subway niż KFC.

Wybrałeś opcję pierwszą, czyli ogonek pod jajeczka i do roboty, a numeru jak nie było tak i nie ma..ale masz jeszcze szansę.

Oby mecz mial taki przebieg jak Legia vs Widzew w 1997... BUM BUM BUM i po majstrze L bylo :)...a u nas BUM BUM BUM i debiut stadionu noca udany :). Dla sporej rzeszy kibicow moze to byc pierwsza okazja do obejrzenia meczu na zywo przy sztucznym swietle i chociaz troche poczuc wg, mnie jeszcze lepszy klimat pilki ogladanej na zywo :).

SN4P nie przypominaj mi tego. ;) Pół mojego osiedla chodziło na drugi dzień wkurwione, drugie pół się cieszyło. ;) To były czasy kiedy w Polskiej lidze rządziły niepodzielnie Legia i Widzew.

Znam dwóch chłopaków z zespołu BOYS...

szreka

Szczebiotka Ty sobie rozum kup a nie kure

A teraz z innej strony czego nam nie brakuje, Biedronek i kosciołów nikomu nie brakuje

ławek do posiedzenia! w normalnych miejscach!

a w Mariocie ile sylwek?

no i jeszcze mam jedno niemiłe wspomnienie jeśli chodzi o robienie akryli...pani mi wypiłowała paznokcie wycięła skórki i posmarawała preparatem odgrzybiającym ja myślałam że umrę tam tak piekło, paliło żywym ogniem,no i już nie wytrzymałam i jej mówię a ona na to przecież to nie możliwe,jak nie możliwe, skoro skóra jest natarta poza tym powycinała mi za głęboko skórki i polała tym preparatem,szok... ja miałam uraz przez pół roku,omijałam salony wielkim łukiem, wiec i ty się nastaw zę nie musi byc słodki jak trafisz na rzeźnika od paznokci:)

a wogóle ile to kosztuje? jak długo trwa? i czy konieczne jest wycinanie skórek..? - boję się pokaleczenia i ze można jakąś infekcję wprowadzić ( wiem, moze to głupie pytania ale wybieram się pierwszy raz..) :)

no i jeszcze cena jest w zależności od tego czy chcesz jakieś ozdoby czy nie

Chyba wiem ile płacę :P Więc na pewno 40 zł. Mój brat też gra w tę grę i jakoś sobie radzi. Nie wiem czy jest możliwość podłączenia innego niż radiowy. Chyba, ze pod telefon stacjonarny, ale u mnie akurat trzeba by kabel ciągnąć, a poza tym stacjonarny mi niepotrzebny.
Akurat z tym radiowym internetem od technika nie ma problemu. Naprawdę sporadycznie coś się dzieje. Ale zależy kto czego szuka i do jakich celów. Pozdrawiam

sprobuj w sympatii

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org