Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Przemysł POgardy i nienawiści znów się rozkręca-Lis wyznacz trendy. |
zdzisiu123 z tym papierkami to przesadziles ....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Przemysł POgardy i nienawiści znów się rozkręca-Lis wyznacz trendy. |
A ja mam takie pytanie do ciebie Dziku. Kogo miałeś na myśli w piosence " Mam tą siłę" (cytat: Pomówmy o dissach ostatnio modnych w Polsce waćpan wstydu oszczędź odpier*** wioskę nigdy nie będziesz 2Paciem ani Biggi'em proste, wyzywają się nawzajem wyciągają brudy niby tacy mężczyźni a zachowują się jak puszi żaden nie ma odwagi stanąć twarzą w twarz 2Pac i Biggie mieli jaja a nie wytłaczanki). Czekam na odpowiedź:)
|
|
Napoje w folijce, zawsze na rondzie w kiosku - wyskakiwało się na przerwie z II LO i hurtem na zapas... I jeszcze to że w budynku II LO na pl. Kościuszki na początku był plastyk. na Giełczyńskiej w okolicach hotelu Metreopol (czy to w końcu nie Metropol) była drewniana buda z ciastkami. Rynek na Nowogrodzkiej i otwarty "Manhattan" w miejscu gdzie obecnie jest Sąd - pamiętam jeszcze że w starej zbrojowni też mieli stoiska. I cyrki na Strzelców Kurpiowskich albo przy rogu Ks. Anny/Szosa Zambrowska ;)
|
|
tu sie zgodze, sama keidys pracowalam w sklepie i przychodzila do nas pani ze skarbowki niesamowicie niemila, niekulturalna nawet dzien dobry nigdy nie odpowiedziala, nie bede juz opisywac calej sytuacji ale w skrocie chodzilo o to, ze ow Pani uwarzala, ze skroo ma takie tytuly i stanowiska to ja zwykla pani zza lady powinnam jej uslugiwac, wysluchiwac narzekan i wogole. I tu akurat ewidentna wina byla klientki, ktora tak mnie ponizyla, ze doprowadzila az do placzu.
|
|
a no wlasnie Manhatan:)hehe ,albo rynek tam na Dmowskiego chyba? A i komputery byly, Atari i Comodore64 z takimi malymi magnetofonami zeby wgrac gre, czasem trzeba bylo kilka razy probowac zanim sie wgrala:)I Mario Bross na nitendo:)
|
|
Idąc lub jadąc samochodem na sam widok plakatów wyborców tracę dobry humor. Przeważnie znów te same twarze, wyścig za kaską się zaczął, najlepiej z całą rodziną. Ludzie powinni wreszcie olac to wszystko, bo to i tak niczego nie zmieni. Niedługo nasza łomza , będzie miastem powiatowym tak jak powiedział Zajkowski w telewizji łomża. A to wszystko dzięki naszej łomżyńskiej elicie rządzącej.
|
|
Kto w Łomzy i waględnie niedrogo wymieni uszczelke pod głowicą w Oplu 1 silnik 70 KM 98 r.Proszę opżyblizoną cenę.Z góry dziękuje. Ijeszcze chodzi mi zeby zrobił to dobrze. I jaka była by cena z czesciami i bez. Diękuje i pozdrawiam wszystkich zmotoryzowanych.
|
|
U nas polityka jest właśnie przykładem rozrywkowo- kabaretowym.
|
|
Jestem ekspedientką w jednym z łomżyńskich sklepów- nie jest to moja pierwsza praca w w/w zawodzie. Po pierwsze myślę, że Pani miała prawo złożyć skargę na obsługę po takiej obsłudze ekspedientek-niestety są one w tym sklepie po to by właśnie w taki i inny sposób doradzać klientom-za to otrzymują wynagrodzenie. Owszem jest uciążliwym obsłużyć dzien w dzien określoną liczbę osob, z różnymi charakterami i temperamentem, aczkolwiek wybrały taką pracę wiedząc, że tak ona wygląda. Błąd sprzedawczyni jest ewidentny. Po drugie w obronie ekspedientki chcialabym powiedziec, ze tez jestesmy ludzmi i mamy rozne dni i mimo, ze ja sama (mowie teraz za siebie) staram sie dla wszystkich byc mila, czasami zdarzaja sie wyjatkowo z trudnym charakterem klientki, ale powiem wam z reka na sercu-kazdego klienta staram sie obsluzyc z opanowaniem i zyczliwscia, choc czasem niektore napawaja zloscia-no, ale tez moga miec zle dni, taki a nie inny charakter- za to mi płacą, poza tym mimo, że jest to moja praca na czas studiow mam nadzieje tylko to naprawde staram sie poswiecac klientkom ktos powie glupie i po co, bo osobiscie zalezy mi by np swoja osoba nie zrazic klientow szefowi, albo np by nie psuc chociazby innym ludziom nastroju, tak jak Pani Wyżej. Powiem wiecej, za taka a nie inna obsluge, po opuszczeniu innych prac, widujac bylych moich klientow na miescie z usmiechem i mimo, ze faktycznie sie nie znamy mowiacych mi z szacunkiem 'dzień dobry' - jest to bezcenne... naprawde. Na koniec powiem, ze troche pod strachem trzeba dzis pracowac, bo to dziwne zlowieszczenie na ekspedientki na forum-osobiscie bym wolala, by klientka wyrazila niezadowolenie osobiscie - bo zobaczcie co szef sklepu ma teraz zrobic w stosunku do swojej pracownicy..? trochę głupio tak, ale kazdy robi, to, co uważa za słuszne... ps. mialam pracowac w prezenciku, ale teraz dopiero ciesze sie, ze tam nie jestem :) a ta blondwlosa Pani prowadzila rekrutacje -domniemam, ze nie jest tam zwykla pracownica. Trochę życzliwości ludzie! Pozdrawiam :)
|
|
Jazda na sankach z nasypu kolejowego przy Poznańskiej i Babcia która nas ganiała z wiadrem wody i kubkiem w drugiej ręce bo śnieg jej cieliśmy płozami sanek zjeżdżając z góry.A trafiało się że niektórzy i do domu jej wjechali :)
|
|
Jak w temacie. Kontakt 514986797 Konrad
|
|
o co do zabaw pamietam jak sasiadki ganialy dziewczyny bo te zrywaly kwiatki na tz."widoczki":)a my popalalismy w tym czasie papierosy na klatkach:)
|
|
Widziałem tez coś takiego w jakimś SUVie na reymonta. I też mnie to zdziwiło.
|
|
Witam nie spotkałem się jeszcze z taka tablicą a trochę się tym interesuje zapraszam na portal poświęcony tylko tablicom rejestracyjnym tam jest forum mozesz zadac pytanie(trzeba sie rejestrować) http://www.wptr.pl/ tam znajdzisz wszystkie informacje. Pozdrawiam
|
|
granatowy seat alhambra , taki ze starszych modeli prowadzony napewno przez kobiete, bedzie uszkodzony albo prawy ( strona pasazera ) przod lub tył , zalezy jaka opcje wyjezdzania wybrala .
|
|
W gumach najpierw były historyjki, a potem naklejki, które się wklejało do albumu, żeby wygrać nagrody. Pamiętam Chabel, Chabel i Danny, a potem Toxic Crusaders. A historyjki, jak już wspomniał Tomek, z Donaldów i Turbo. Czy u was też mówili na podwórku, że Turbo jest rakotwórcze?;) A kto pamięta krem z Barbie w serduszku (z dołączonym patyczkiem do jedzenia? i wafelki Kuku-Ruku? Kto pamięta Cola-Cao i mleko Kenny? Pierwsze snacki Starfoods i mrożone desery truskawkowe?
|
|
Posłuchaj blondloczek1 widać jakim jesteś dnem i plebsem i nie zamierzam z tobą dyskutować,gdyż poziom twój jest poniżej dna i jeśli nie masz nic do powiedzania w danym temacie to nie dyskutuj.Napisałam to do ludzi zrównoważonych,którzy poważnie podchodzą do tematu leczenia zębów.
|
|
Hej,czy znaci adresy miejsc gdzie mzona wypozyczyc stroje na imprezy przebierane DLA doroslych? Jesli nie to moze ktos ma na zbyciu "sztampowa" sukienke ślubną?najlepiej taka w tzw złym stanie?:)
|
|
|
Czy można w łomży zrobić takie badania?? Wiecie coś o tym??
|
|
Milena znalazła sposób na wylanie swojej złości, podając nawet nazwiska, ale brak jej odwagi podać również swoje personalia.
|
|
to nie jest żadne pomówienie, tylko wyrażenie opinii przez klientkę, ma do tego prawo. I tak pod względem "profesjonalizmu" nic nie przebije babki o nazwisku Pióro...
|
|
bardzo dobrze ze pojawiają się takie informacje mozna zaoszczedzic sobie bólu i nerwow, oby wiecej osob pisalo podobne informacje jesli taki posiadają.
|
|
W owadach jest więcej białka niż w mięsie .
|
|
witam pilnie potrzebuje ''WOKALISTY'' na stałe do zespołu muzycznego grającego na weselach mile widziana umiejętnośc gry na akordeonie oraz doświadczenie. powazne oferty prosze kierować na:jajo12345@onet.pl
|
|
ja tez , nie potrafia tanczyc, na wszystkich imprezach dyskutuja
|
|
co to znaczy diss czarnuchy ?
|
|
znalazłem takie info. z dnia 6 X 2010r., czyli w miarę aktualne, jeżeli ktoś nie chce zaglądać, to tylko powiem, że na razie nie można, ale Komisja Europejska wzywa... nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
czy już wymieniacie na zimowe?? gdzie najtaniej??
|
|
Polecam P. Karola. Jest bardzo solidny. Jesteśmy zadowoleni z jego usług. To prawdziwy fachowiec. Podaje tel: 512-665-318. www.serwis-wykonczenia.ngb.pl
|
|
unikat jest do bani... ;)
|
|
wpisz se w google np ogłoszenia towarzyskie ostrołęka i se znajdziesz
|
|
pracy tu NIE MA !!!
|
|
Aż tak cię przypiliło ????:):):):):):):):)
|
|
Zakładali około 2 lat wstecz.
|
|
No , no :):):):) Pewnie też tam na ogniskach bywałes?????:):):):):):)
|
|
Dobrze że są takie, przynajmniej jest czego posłuchać :):) http://www.youtube.com/watch?v=BcM1dybfgwc http://www.youtube.com/watch?v=zA9wL3T3Jy4&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=f90UUMAcTSw&feature=related[/rul] http://www.youtube.com/watch?v=q6iK38USqvo&feature=related
|
|
Ta ulica nazywała się kiedyś Słoneczna , cmentarz wojskowy tam był na wagary się chodziło , budy jakieś rudery, syf , kiła i mogiła , droga piaszczysta , brrrrrrr, a teraz ładna ulica wyszyńskiego .
|
|
Tak mało pamiętacie z dzieciństwa ????? To wy robiliście w podstawówkach ??????
|
|
whiteboy sam jestes popek. Wy chyba macie po 15 lat sluchając takich anty policyjnych skladów. Apeluje do waszych rodziców, zabierzcie im komputery, pol godziny dziennie grania wystarczy , pozabierać mp3, robic codziennie test wieczorem na wykrycie narkotyków. To tyle ! :)
|
|
do maniaxxx , oczywiście że ostatnie słowo należeć będzie do rodziców ale coś można im podpowiedzieć.
|
|
w Marghericie gratis pan zza lady gapi się jak jesz, dorzuca swoje komentarze a potem wypytuje czy smakowało i obgaduje inne pizzerie... co zrobić w takiej sytuacji, jeżeli nie smakowało, bo było mdłe? więcej tam nie poszłam
|
|
moze Invitro , lub Don Invintro?
|
|
polecam Quattro lub BOSMAN 512969435 to nr do właściciela tych dwóch zespołów chłopaki świetnie grają super prowadzą i robią mało przerw byłem jakiś czas temu na imprezie gdzie grali i wszystkim się podobało polecam.
|
|
Ty to nazywasz prawami kobiet! To, że w innych krajach panuje większe wyuzdanie niż w PL nie świadczy o tym, że jest to słuszne! Trzeba ponosić konsekwencje swoich czynów, tak więc jeśli kobiety są w stanie bezmyślnie zajść w ciążę niech liczą się z konsekwencjami. Co do obrony praw kobiet- przecież istnieją punkty, gdzie nowourodzone dziecko można oddać do adopcji więc w czym rzeccz!! Przecież tak wielu ludzi czeka na adopcję, a takowe małe dziecko byłoby dosłownie rozchwytywane przez nowe rodziny, więc w czym rzecz! Lepiej zabijac?!! Powinny być za to surowe kary, albowiem nie można zabijać, a takie kobiety powinny iść na potępienie, a nie po takim czynie chodzą po mieście i się śmieją! co za świat który popiera skazanie na śmierć maleństwa !
|
|
Kto szuka nie błądzi http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=242434&t=242434 nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Poprosiłem Cie o adres, czytać ze zrozumieniem nie umiesz?
|
|
Na pewno zespół AWANS. Nie polecam Magda Band, trzeba lubić ten rodzaj ich śpiewu.
|
|
Witam. Szukam miejsca gdzie mógłbym wywieźć gruz i ziemię. Dziękuję za poważne odpowiedzi i pomoc. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Witam! Ja mam mieszkanie ŁSM 60.78m przyszło mi dopłaty 1070zł z groszami, w tamtym roku miałam więcej kresek i wiem że więcej było ogrzewane mieszkanie a dopłata przyszła 500zł.... To jest poprostu jakis koszmar... Czy ktos ma podona sytuacje
|
|
to zalezy, powinienes przeczuc sytuacje, no i ladnie sie ubrac
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |