niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
W górę serca i Prezydęta

Witam forumowiczów. Mam do was takie pytanie. Chcę kupić busa 8-9 osobowego do około 30 tys zł i nie wiem jakiego wybrać. Mam na oku mercedesa vito, renault traffic, opel vivaro, może mi pomożecie zdecydować którego wybrać, napiszcie opinie o tych samochodach.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: W górę serca i Prezydęta

mercedes , bez srebrnej gwiazdy nie ma jazdy : )

Widzisz Profesor jaki ty uczony nawet na koncu polski byles WOW na ktorym koncu ?bo bialystok to pewnie poczatek czy jak???pewnie dla ciebie tak , lomza srodek a warszawa koniec ?!

w zoologicznym zakupisz za 10zł :D prawie za friko hehehhehe ewentualnie do piwnicy idz poszukac

Mam 14 lat i szukam okulisty który dał mi skierowanie na soczewki, gram sporo w kosza a okulary w dość dużym stopniu utrudniają grę, gra bez nie wchodzi w grę. Byłem pod filarami ( stary rynek) ale babka powiedziała że od 16 lat może dać skierowanie na soczewki. Gdzie dałoby się uzyskać takie skierowanie?

Znasz już może wadę wzroku? czy musisz najpierw ją określić. Jeżeli już wiesz ile dioptrii jest to możesz zamówić soczewki na allegro. Jeżeli nie to przejdź się do optyka przy 4+ obok tego kiosku na rogu. Tam przyjmuje prywatnie okulistka. Jest w porządku. Na pewno coś zaradzicie na to.

Przyjęcie reklamacji to obowiązek, zwrotu lub wymiany – nie.

O ile klient (reklamujący) dysponuje dowodem zakupu (paragonem bądź fakturą).

"Anglicy gryzą trawę i nie odpuszczają do samego końca" ilu anglików gra w podstawowym składzie tego zespołu?

pozytywna charakterystyka

pisz za siebie...

hahah panie jackass :) żal mi takich ludzi jak Pan, którzy aby poczuć się dobrze muszą kogoś obrazić. jeżeli to sprawia panu przyjemność to może mnie pan nazywać idiotką ile tylko panu potrzeba :) dzięki również za wyrazy wpółczucia, ale czuje się dobrze :)

niestety ja wiem, kto rozpoczął tę brudna "kampanię reklamową", dlatego podtrzymuję swoje zdanie i do tego salonu już więcej nie zajrzę :)

P.S. panie jackass nie jest pan anonimowy w internecie i obrażając kogoś może być pan pociągnięty do odpowiedzialności karnej, nie wspomnę już o poziomie pana kultury osobistej. czy prosto w oczy również pan mi powie, że jestem idiotką?

I właśnie tacy jak wy SĄ CHAŃBĄ TEGO MIASTA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BArdzo mili.....az do bolu!!!!!!!!!
Nigdy ich nie polece nikomu!!!!

Ferenc, Kazik, Ernest i Daniel. Słyszałem najwięcej dobrych opinii właśniie o tych ośrodkach.

Heh, chodźcie wszyscy na sanki ;p

kładzie nieźle

masakra, ja nie nawidze!

Kto ostatni się tu wpisze ten wygrywa .....

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org