Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
W górę serca i Prezydęta |
Witam forumowiczów. Mam do was takie pytanie. Chcę kupić busa 8-9 osobowego do około 30 tys zł i nie wiem jakiego wybrać. Mam na oku mercedesa vito, renault traffic, opel vivaro, może mi pomożecie zdecydować którego wybrać, napiszcie opinie o tych samochodach.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: W górę serca i Prezydęta |
mercedes , bez srebrnej gwiazdy nie ma jazdy : )
|
|
Widzisz Profesor jaki ty uczony nawet na koncu polski byles WOW na ktorym koncu ?bo bialystok to pewnie poczatek czy jak???pewnie dla ciebie tak , lomza srodek a warszawa koniec ?!
|
|
w zoologicznym zakupisz za 10zł :D prawie za friko hehehhehe ewentualnie do piwnicy idz poszukac
|
|
Mam 14 lat i szukam okulisty który dał mi skierowanie na soczewki, gram sporo w kosza a okulary w dość dużym stopniu utrudniają grę, gra bez nie wchodzi w grę. Byłem pod filarami ( stary rynek) ale babka powiedziała że od 16 lat może dać skierowanie na soczewki. Gdzie dałoby się uzyskać takie skierowanie?
|
|
Znasz już może wadę wzroku? czy musisz najpierw ją określić. Jeżeli już wiesz ile dioptrii jest to możesz zamówić soczewki na allegro. Jeżeli nie to przejdź się do optyka przy 4+ obok tego kiosku na rogu. Tam przyjmuje prywatnie okulistka. Jest w porządku. Na pewno coś zaradzicie na to.
|
|
Przyjęcie reklamacji to obowiązek, zwrotu lub wymiany – nie. O ile klient (reklamujący) dysponuje dowodem zakupu (paragonem bądź fakturą).
|
|
"Anglicy gryzą trawę i nie odpuszczają do samego końca" ilu anglików gra w podstawowym składzie tego zespołu?
|
|
pozytywna charakterystyka |
pisz za siebie...
|
|
hahah panie jackass :) żal mi takich ludzi jak Pan, którzy aby poczuć się dobrze muszą kogoś obrazić. jeżeli to sprawia panu przyjemność to może mnie pan nazywać idiotką ile tylko panu potrzeba :) dzięki również za wyrazy wpółczucia, ale czuje się dobrze :) niestety ja wiem, kto rozpoczął tę brudna "kampanię reklamową", dlatego podtrzymuję swoje zdanie i do tego salonu już więcej nie zajrzę :) P.S. panie jackass nie jest pan anonimowy w internecie i obrażając kogoś może być pan pociągnięty do odpowiedzialności karnej, nie wspomnę już o poziomie pana kultury osobistej. czy prosto w oczy również pan mi powie, że jestem idiotką?
|
|
I właśnie tacy jak wy SĄ CHAŃBĄ TEGO MIASTA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
BArdzo mili.....az do bolu!!!!!!!!! Nigdy ich nie polece nikomu!!!!
|
|
Ferenc, Kazik, Ernest i Daniel. Słyszałem najwięcej dobrych opinii właśniie o tych ośrodkach.
|
|
Heh, chodźcie wszyscy na sanki ;p
|
|
kładzie nieźle
|
|
masakra, ja nie nawidze!
|
|
Kto ostatni się tu wpisze ten wygrywa .....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |