sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
wreszcie!

zaraz by chcieli TVN24 na lajfa- pacany , ciesz się, ze i to jest jakbyś mieszkał w perspektywie to i tego byś nie miał , jak zwykle jedyne co barany z Łomży potrafią to nażekać -to żle tamto bleee , załóż własną TV i zobaczymy jak ci pójdzie!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: wreszcie!

tylko , ze nie jestem z łomzy i nie mam bezposredniego kontaktu, a slyszalem, ze jest tam bardzo dobre liceum biologiczne i myslalem , ze dowiem sie kto dobry tam uczy

Prawda. Można posiadać do 5g suszu na własny użytek i hodować do 3 roślin.

DiDi

Dzisiaj w godzinach 13-14 został znaleziony szczeniak ( okolice "Blaszaka" ) Jest to biała suczka z brązowym łepkiem i ciemną łatką na grzbiecie, ma prawdopodobnie 5 miesięcy, jest czysta, zadbana i bardzo ułożona. Zostanie przeze mnie przygarnięta dopóki nie znajdzie się dla niej właściciel. Ja mam juz psa, więc "gość" nie może zostać u mnie na długo. Proszę o kontakt na maila : bia1y_91@o2.pl

Witam chcę zacząć się uczyć niemieckiego języka i tu pytanie do was Gdzie najlepiej uczą w łomży ile za godzinę... (kurs dla początkujących)

S&P

Jasiu opisałeś konkretną sytuację, która u mnie również już miała miejsce. Dzwoni domofon, odbieram - "listonosz", więc otwieram mu drzwi. Po ok 20 min czekania zszedłem na dół bo listonosza ani widu, ani słychu, a tam awizo w skrzynce, no i co szlag by Was nie trafił???

bladyuk czyżbyś listonoszem był, że tak bronisz???? :D
A jak idziesz do spożywczaka na osiedlu i robisz zakupy, to pani ci oświadcza, że pobiegaj se pan sam po półkach, bo mi ciężko? Nie. Gania od półeczki do półeczki i podaje ci majonezik, chlebek, ogóreczka i co tam sobie jeszcze życzysz, BO ZA TO JEJ PŁACĄ!!! Więc nie pieprz mi głupot, że akurat listonosze mają taki ciężki żywot w tej naszej Łomży, zwykłe cwaniactwo i tyle. Wielu ludzi pracuje o wiele ciężej i za mniejsze pieniądze. A poza tym tak jak ktoś powiedział, jak im ciężko, niech zmienią pracę, chętni na ich miejsce się znajdą.

Treść jest ukryta

Tyle biegania, taaaaaaaaaaaaakie koszty i nie każdą działkę można odrolnić. Większości nie można odrolnić. Największe szanse są kiedy działka położona jest blisko zabudowań. Jeśli naprawdę chcesz kupić ziemię rolną, w tych okolicach, to za hektar zapłacisz 20-30tyś czyli wyszłyby Ci grosze, bo pewnie interesuje Cię mniejsza powierzchnia. Jest inny sposób na budowanie na ziemi rolnej. Proponuję Ci poszukać pod hasłem "sprzedam siedlisko"... tzw ziemia rolna z pozwoleniem na budowę. Czyli prosto mówiąc, otrzymujemy pozwolenie na pobudowanie domu na określonej powierzchni, która staje się powierzchnią rolną zabudowaną, natomiast reszta zostaje nadal ziemią rolną.

gdzie?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org