sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Sprawa dla prezydenta.

No sory, ale jak masz konto w PKO BP i nadajesz przesyłki Pocztą Polską to sam jesteś sobie winien.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Sprawa dla prezydenta.

skuteczniejsza od tego posta byłaby jakaś mała bombka pod siedzibą 4lomza :)

Są jeszcze listy z arszenikiem i rejestracja spamu na adres:

SPEED s.c. M.Maliszewski Z.Gryglik
18-400 Łomża, ul.Dworna 39

Tel.: (086) 2190700
Fax: (086) 2168818
e-mail: speed@hi.pl

Ewentualnie można pisać DONOSY o nadużyciach występujących na forum na adres:
biuro@4lomza.pl

Ja Place w aleksie za same fajki karta i nie ma problemu kilka razy nawet placilam za same pieczywo i mleko i tez nie bylo problemu w iinych sklepach wiem ze nie mozna trzeba zrobic zakupy na ponad 15 zl.

" Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

Ja mam konto w Alior Banku. Wypłacam pieniądze w każdym bankomacie bez prowizji i nie stoję w kolejkach na poczcie, bo przelewy robię przez internet. Płacę za kartę debetową 5 zł/miesięcznie ale i tak się bardziej opłaca niż opłacając rachunki na poczcie. Używając karty zauważyłem, że jedynie w bankomatach PKO są problemy z wypłacaniem pieniędzy.

"Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane"

interesuje mnie jedna dobra paczka tytoniu moge zaplacic drogo

" Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org