Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sprawa dla prezydenta. |
No sory, ale jak masz konto w PKO BP i nadajesz przesyłki Pocztą Polską to sam jesteś sobie winien.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sprawa dla prezydenta. |
skuteczniejsza od tego posta byłaby jakaś mała bombka pod siedzibą 4lomza :)
|
|
Są jeszcze listy z arszenikiem i rejestracja spamu na adres: SPEED s.c. M.Maliszewski Z.Gryglik 18-400 Łomża, ul.Dworna 39 Tel.: (086) 2190700 Fax: (086) 2168818 e-mail: speed@hi.pl Ewentualnie można pisać DONOSY o nadużyciach występujących na forum na adres: biuro@4lomza.pl
|
|
Ja Place w aleksie za same fajki karta i nie ma problemu kilka razy nawet placilam za same pieczywo i mleko i tez nie bylo problemu w iinych sklepach wiem ze nie mozna trzeba zrobic zakupy na ponad 15 zl. " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
Ja mam konto w Alior Banku. Wypłacam pieniądze w każdym bankomacie bez prowizji i nie stoję w kolejkach na poczcie, bo przelewy robię przez internet. Płacę za kartę debetową 5 zł/miesięcznie ale i tak się bardziej opłaca niż opłacając rachunki na poczcie. Używając karty zauważyłem, że jedynie w bankomatach PKO są problemy z wypłacaniem pieniędzy.
|
|
"Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane"
|
|
interesuje mnie jedna dobra paczka tytoniu moge zaplacic drogo " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |