środa, 18 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
no i gdzie ta burza?

no widzisz... a ja do tej pory męczyłam tylko pasjanse. Nie pomyślałam, że mogą być inne gry. Pewnie dlatego, że do tej pory komputer służył mi do pracy i komunikacji. Ile to człowiek jeszcze nie umie:D
Wieczorem jak będę po pracy to sprawdzę ten kurnik i wtedy pogadamy konkretnie. No chyba, że ten katar jakiego się nabawiłam przez wilgotne poranki, zamieni się w obłożną chorobę. pa

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: no i gdzie ta burza?

Na wujka...? Dwoma wykrzyknikami...?! :D

ciekawe ze wszyscy tak to postrzegaja co urban robi a moze to wy niechcecie otworzyc oczu i niedopuszczacie do siebie mysli ze jestesmy pojeb.... narodem ?

zawsze skrzywdzeni bo zawsze znajdzie sie najezdzca.

aha kefas, strasznie mi ten scisly umysl twoj nie pasuje, czy ty wiesz co to racjonalne myslenie?

a kosciol i wiara nie wydaje ci sie ze sluzy do panowania nad ludzmi?

sorry jak cie obrazam ale nie myslisz racjonalnie. Peatz czy jak sie go tam pisze tez byl wzorem w jakis sposob az wyszlo szydlo z worka.

pozdrawiam

Sprawdziłam; większość przeczytałam, niektóre mam na stałe, a resztę zapiszę i znajdę. Czekam też na dalsze propozycje.
Maciek, książki są PIĘKNE i nie żałują żadnego zakupu!

Zbychu, czy ja kogoś żrem? Powiedz jeśli tak. Wyrażę szczerą skruchę i postanowię się poprawić...:)

4. dr inż. Małgorzata Grądzka-Dahlke 5.06 - miałem szczęście uczęszczać do tej osoby na laboratoria, a to reszta z którą się spotkałem:
19. dr hab. inż. Jan Ryszard Dąbrowski 4.26
30. dr inż. Leszek Gołdyn 3.33
44. dr hab. inż. Krzysztof Jaworek 2.56

Tak juz musi być...

www.allegro.pl

oprócz www.allegro.pl :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org