Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
no i gdzie ta burza? |
no widzisz... a ja do tej pory męczyłam tylko pasjanse. Nie pomyślałam, że mogą być inne gry. Pewnie dlatego, że do tej pory komputer służył mi do pracy i komunikacji. Ile to człowiek jeszcze nie umie:D Wieczorem jak będę po pracy to sprawdzę ten kurnik i wtedy pogadamy konkretnie. No chyba, że ten katar jakiego się nabawiłam przez wilgotne poranki, zamieni się w obłożną chorobę. pa
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: no i gdzie ta burza? |
Na wujka...? Dwoma wykrzyknikami...?! :D
|
|
ciekawe ze wszyscy tak to postrzegaja co urban robi a moze to wy niechcecie otworzyc oczu i niedopuszczacie do siebie mysli ze jestesmy pojeb.... narodem ? zawsze skrzywdzeni bo zawsze znajdzie sie najezdzca. aha kefas, strasznie mi ten scisly umysl twoj nie pasuje, czy ty wiesz co to racjonalne myslenie? a kosciol i wiara nie wydaje ci sie ze sluzy do panowania nad ludzmi? sorry jak cie obrazam ale nie myslisz racjonalnie. Peatz czy jak sie go tam pisze tez byl wzorem w jakis sposob az wyszlo szydlo z worka. pozdrawiam
|
|
Sprawdziłam; większość przeczytałam, niektóre mam na stałe, a resztę zapiszę i znajdę. Czekam też na dalsze propozycje. Maciek, książki są PIĘKNE i nie żałują żadnego zakupu!
|
|
|
4. dr inż. Małgorzata Grądzka-Dahlke 5.06 - miałem szczęście uczęszczać do tej osoby na laboratoria, a to reszta z którą się spotkałem: 19. dr hab. inż. Jan Ryszard Dąbrowski 4.26 30. dr inż. Leszek Gołdyn 3.33 44. dr hab. inż. Krzysztof Jaworek 2.56
|
|
Tak juz musi być...
|
|
www.allegro.pl
|