Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Witold Pilecki |
Chyba jest tylko 1 osoba :/ Ma zowsze Łomża
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Witold Pilecki |
No... i lipa będzie. Miejmy ze ŁKS będzie w dobrej formie po odejściu trenera Gaszyńskiego.
|
|
www.allegro.pl
|
|
Powiem Wam jedno, byłam na dwoch wcześniej organizowanych marszach. Po prostu czułam taką potrzebę. Teraz bym nie poszła. Większość osób, która w nich szła nie rozumiała idei tego marszu. To miała być droga przebyta w milczeniu, skupieniu i zadumie. Pierwszy marsz - ten Internautów - był jeszcze jak należy, większośc wiedziała jak się zachować, ale na piątkowym tych ludzi było o wiele wiele mniej. Dlatego już zniechęciłam się do tych marszy. Wiadomo, że wszystko ma swoje granice, dla jednych granica dobrego smaku skończyła się na drugim marszu bądź gaszeniu świateł, a dla innych jeszcze nie została przekroczona. Każdy ma prawo wyboru. Dla mnie na przykład Marsz kojarzy sie z wyrażaniem uczuć, postaw, poglądow w wielu dziedzinach i dlatego poszłam. Natomiast dostawanie po kilkanaście razy tych samych sms-ów z gaszeniem światła czy 4 drabinach do Nieba dla Papieża itp.. jest dla mnie śmieszne, robieniem czegoś na siłę i na pokaz. Wiec po prostu te sms-y ignorowałam. Ale nie dzwoniłam do tych osób i nie mówiłam, że są śmieszne i groteskowe w wysyłaniu tych smsów. Dążę do tego, że jak Bienia* zapytała sie o ten Marsz to należało dać jej odpowiedź i na tym zakonczyć. A tak to i ja tu swoje 3 grosze wtrąciłam. Również pozdrawiam Cie Szamac :)
|
|
chcę kupić teriera niemieckiego (z rodowodem) ....... uwielbam tą rasę :) Michał wyluzuj nie dobijaj ptysia - podaruj dzieciom słońce :D Ma zowsze Łomża
|
|
A ja tam lubię tego nowego. Tym bardziej, że jego nazwisko nie jest mi obce juz od dłuższego czasu. Nawet coś tam jego czytałam i podobało mi się. Da se chłop rade, zwłaszcza jak mu Duch Świety pomaga. Czekam kiedy nowy przyjedzie do POlski. I taki jest mój katolicyzm naprawdę. ps. Justynko fatalnie to wygląda jak używasz liczby mnogiej, bo ja jako katoliczka czuję sie urażona Twoimi oskarżeniami. pozdrowionka
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |