piątek, 22 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Witold Pilecki

Chyba jest tylko 1 osoba :/

Ma zowsze Łomża

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Witold Pilecki

No... i lipa będzie. Miejmy ze ŁKS będzie w dobrej formie po odejściu trenera Gaszyńskiego.

www.allegro.pl

Powiem Wam jedno, byłam na dwoch wcześniej organizowanych marszach. Po prostu czułam taką potrzebę. Teraz bym nie poszła. Większość osób, która w nich szła nie rozumiała idei tego marszu. To miała być droga przebyta w milczeniu, skupieniu i zadumie. Pierwszy marsz - ten Internautów - był jeszcze jak należy, większośc wiedziała jak się zachować, ale na piątkowym tych ludzi było o wiele wiele mniej. Dlatego już zniechęciłam się do tych marszy.
Wiadomo, że wszystko ma swoje granice, dla jednych granica dobrego smaku skończyła się na drugim marszu bądź gaszeniu świateł, a dla innych jeszcze nie została przekroczona. Każdy ma prawo wyboru.
Dla mnie na przykład Marsz kojarzy sie z wyrażaniem uczuć, postaw, poglądow w wielu dziedzinach i dlatego poszłam. Natomiast dostawanie po kilkanaście razy tych samych sms-ów z gaszeniem światła czy 4 drabinach do Nieba dla Papieża itp.. jest dla mnie śmieszne, robieniem czegoś na siłę i na pokaz. Wiec po prostu te sms-y ignorowałam. Ale nie dzwoniłam do tych osób i nie mówiłam, że są śmieszne i groteskowe w wysyłaniu tych smsów. Dążę do tego, że jak Bienia* zapytała sie o ten Marsz to należało dać jej odpowiedź i na tym zakonczyć. A tak to i ja tu swoje 3 grosze wtrąciłam.

Również pozdrawiam Cie Szamac :)

chcę kupić teriera niemieckiego (z rodowodem) ....... uwielbam tą rasę :)
Michał wyluzuj nie dobijaj ptysia - podaruj dzieciom słońce :D

Ma zowsze Łomża

A ja tam lubię tego nowego. Tym bardziej, że jego nazwisko nie jest mi obce juz od dłuższego czasu. Nawet coś tam jego czytałam i podobało mi się. Da se chłop rade, zwłaszcza jak mu Duch Świety pomaga. Czekam kiedy nowy przyjedzie do POlski. I taki jest mój katolicyzm naprawdę.
ps. Justynko fatalnie to wygląda jak używasz liczby mnogiej, bo ja jako katoliczka czuję sie urażona Twoimi oskarżeniami.
pozdrowionka

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org