Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dla szukających prawdy. |
Bez sensu założony temat.... Rajzel
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dla szukających prawdy. |
dobrze powiedziane :) Zenit
|
|
Zapraszam na stronę http://www.profpage.pl/ lub na http://chomikuj.pl/zespolrytm
|
|
hahahahahahahahahahahahahahahahaha . !
|
|
Raczej tak,bo wakacje się skończyły i trochę ludu odeszło.
|
|
z tego co wiem to przyjmują. Sam tam pracuję i mi bardzo się podoba nie jest ciężko , nikt nie patrzy na ręce trzeba tylko wyrobić swoje przez 8h dziennie i do domciu ;p można się pośmiać bo zawsze coś tam się dzieje;p masz niby 8h dziennie ale jeżeli wyrobisz się z normą wcześniej to do domu ;p zwykle kończysz około godziny dziennie;p
|
|
to jest jeden z elemntów szantazu i nagonki inspirowanej przez Pana Kamińskiego i jego fundacje ocalenie wobec naszego miasta. Nie ma co się tym przejmowac tylko konsekwentnie doprowadzić do likwidacji ośrodka dla uchodzców i wyprowadzić ta fundację z naszego miasta. Pompon
|
|
jak się już rozkręcisz z paletami to uda CI się nawet wcześniej skończyć a i tak się liczy 8h. ja dziś skończyłem 3h wcześniej bo wyrobiłem normę która obowiązuje w ciągu 8 godzin
|
|
co roku ten sam temat ...:D dzieci dorastają ahhh :P
|
|
Dziekuje bardzo za informacje. Juz znalazlam dla Pieska Domek. Do tego ona jest strasznie wystraszona i chudziutka.... nie dziwne po tym co jej zrobili 2 dni ja karmilam i ciagle spi ale poki co jeszcze nie doszla do Siebie. Ale dziekuje za rady.
|
|
Wrocław i Opole w nocy... Cud miód. ![]() rudy błazen z druhem
|
|
Uspać???????!!!! jak ja zadzwonilam to spytali czy moge go zawiezc czy maja przyjechac mam samochod wiec to zaden problem jak tam zajechalam akurat byli przed schroniskiem wzieli go ode mnie i jeszcze sie nim zachwycali i przy mnie dano mu jesc (chociaz ja juz go nakarmilam) i zaniesli do klatki zalezy na jakich sie trafi ludzi bo tak jest ze procedury procedurami ale serce sercem
|
|
gruba **** Rajzel
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |