środa, 26 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
dla szukających prawdy.

Bez sensu założony temat....

Rajzel

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: dla szukających prawdy.

dobrze powiedziane :) Zenit

Zapraszam na stronę

http://www.profpage.pl/

lub na

http://chomikuj.pl/zespolrytm

hahahahahahahahahahahahahahahahaha . !

Raczej tak,bo wakacje się skończyły i trochę ludu odeszło.

z tego co wiem to przyjmują. Sam tam pracuję i mi bardzo się podoba nie jest ciężko , nikt nie patrzy na ręce trzeba tylko wyrobić swoje przez 8h dziennie i do domciu ;p
można się pośmiać bo zawsze coś tam się dzieje;p
masz niby 8h dziennie ale jeżeli wyrobisz się z normą wcześniej to do domu ;p zwykle kończysz około godziny dziennie;p

to jest jeden z elemntów szantazu i nagonki inspirowanej przez Pana Kamińskiego i jego fundacje ocalenie wobec naszego miasta. Nie ma co się tym przejmowac tylko konsekwentnie doprowadzić do likwidacji ośrodka dla uchodzców i wyprowadzić ta fundację z naszego miasta.

Pompon

jak się już rozkręcisz z paletami to uda CI się nawet wcześniej skończyć a i tak się liczy 8h. ja dziś skończyłem 3h wcześniej bo wyrobiłem normę która obowiązuje w ciągu 8 godzin

co roku ten sam temat ...:D dzieci dorastają ahhh :P

Dziekuje bardzo za informacje. Juz znalazlam dla Pieska Domek. Do tego ona jest strasznie wystraszona i chudziutka.... nie dziwne po tym co jej zrobili 2 dni ja karmilam i ciagle spi ale poki co jeszcze nie doszla do Siebie. Ale dziekuje za rady.

Wrocław i Opole w nocy... Cud miód.

rudy błazen z druhem

Uspać???????!!!! jak ja zadzwonilam to spytali czy moge go zawiezc czy maja przyjechac mam samochod wiec to zaden problem jak tam zajechalam akurat byli przed schroniskiem wzieli go ode mnie i jeszcze sie nim zachwycali i przy mnie dano mu jesc (chociaz ja juz go nakarmilam) i zaniesli do klatki
zalezy na jakich sie trafi ludzi bo tak jest ze procedury procedurami ale serce sercem

gruba ****

Rajzel

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org