czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Prawicowo-brunatna dzicz

Fajne ogłoszenia. Jak to mówiło się kiedyś "papier wszystko przyjmie", a teraz należałoby zmienić "internet wszystko przyjmie". Życzę powodzenia w sprzedaniu w/w działek. Wiem, co mówię. Sama próbowałam sprzedać swoją. No chyba że na tych działkach zakopane jest złoto lub znajdują się na pod nimi złoża ropy naftowej. Pebe, no ile jesteś mi w stanie dać za m2 ? Jestem otwarta na Twoje propozycje. Za bezcen nie sprzedam, ale jak mi dasz te 200-350 zł za m2 to już idziemy do notariusza.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Prawicowo-brunatna dzicz

pomalu nie trzeba sie spieszyc teraz tego jest duzo jak nie oni t inni kazdy ładnie poprowadzi jak dobrze wytlumaczysz co bys chcial miec jaka muzyka jak maja wygladac oczepiny podziekowania dla rodziow wszystko dopniesz tak bedzie zapomnisz trudno wszystkiego naj

toc to jesien zimy w tymroku nie bedzie nie ogladasz tv deszcze zamiast sniegu kup wioslo dobre

juz po rzymiance teraz bedzienowy kebab z prawdziwego zdarzenia w polowie wrzesnia otwarcie

wymasuje fajna dziewczyne

bo to było 3 z kawałkiem za 1 kg w siatce 2,5 kg - to znaczy nie wiem, tak mi się wydaje na zdrowy rozsądek. ale Figa nie mów mi, że pojechałaś tam po samą cebule, na 100% jeszcze coś kupiłaś - PRZYZNAJ SIĘ !!!

swieeetne ;))

co do opon popatrz ceny na oponytanio.pl albo oponeo tam jest najtaniej w detalu, jak chcesz kupić na miejscu to przynajmniej będziesz miał porównanie cen bo są firmy które tam kupują i sprzedają u nas doliczając swoją prowizję

a przy okazji szczebiotki Zenit ujął to bezbłędnie, babo ogarnij się bo piszesz jak skończony debil

Asus !!

Pracujesz na 3 zmiany po 8 godzinek. Mogliby więcej płacić.To jest ten minusik. A tak naprawdę nie jest źle:)

_jackass_ , prowiant jest już uzgodniony, zapadaj przed pracą po kanapki, a nad resztą podumamy, hahaha :)

MUAY THAI - ma ktoś jakieś info czy jest w Łomży?

wont

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org