Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prawicowo-brunatna dzicz |
Fajne ogłoszenia. Jak to mówiło się kiedyś "papier wszystko przyjmie", a teraz należałoby zmienić "internet wszystko przyjmie". Życzę powodzenia w sprzedaniu w/w działek. Wiem, co mówię. Sama próbowałam sprzedać swoją. No chyba że na tych działkach zakopane jest złoto lub znajdują się na pod nimi złoża ropy naftowej. Pebe, no ile jesteś mi w stanie dać za m2 ? Jestem otwarta na Twoje propozycje. Za bezcen nie sprzedam, ale jak mi dasz te 200-350 zł za m2 to już idziemy do notariusza.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prawicowo-brunatna dzicz |
pomalu nie trzeba sie spieszyc teraz tego jest duzo jak nie oni t inni kazdy ładnie poprowadzi jak dobrze wytlumaczysz co bys chcial miec jaka muzyka jak maja wygladac oczepiny podziekowania dla rodziow wszystko dopniesz tak bedzie zapomnisz trudno wszystkiego naj
|
|
toc to jesien zimy w tymroku nie bedzie nie ogladasz tv deszcze zamiast sniegu kup wioslo dobre
|
|
juz po rzymiance teraz bedzienowy kebab z prawdziwego zdarzenia w polowie wrzesnia otwarcie
|
|
wymasuje fajna dziewczyne
|
|
bo to było 3 z kawałkiem za 1 kg w siatce 2,5 kg - to znaczy nie wiem, tak mi się wydaje na zdrowy rozsądek. ale Figa nie mów mi, że pojechałaś tam po samą cebule, na 100% jeszcze coś kupiłaś - PRZYZNAJ SIĘ !!!
|
|
swieeetne ;))
|
|
co do opon popatrz ceny na oponytanio.pl albo oponeo tam jest najtaniej w detalu, jak chcesz kupić na miejscu to przynajmniej będziesz miał porównanie cen bo są firmy które tam kupują i sprzedają u nas doliczając swoją prowizję a przy okazji szczebiotki Zenit ujął to bezbłędnie, babo ogarnij się bo piszesz jak skończony debil
|
|
Asus !!
|
|
Pracujesz na 3 zmiany po 8 godzinek. Mogliby więcej płacić.To jest ten minusik. A tak naprawdę nie jest źle:)
|
|
_jackass_ , prowiant jest już uzgodniony, zapadaj przed pracą po kanapki, a nad resztą podumamy, hahaha :)
|
|
MUAY THAI - ma ktoś jakieś info czy jest w Łomży?
|
|
wont
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |