Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Łomżyńscy działacze PIS zebrali podpisy w sprawie obwodnicy - brawo! |
no fakt:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Łomżyńscy działacze PIS zebrali podpisy w sprawie obwodnicy - brawo! |
Tez jestem za - "Ptysiu - myśli zebrane" - myśle za Pan zastępca kierownika Internetu, przyzna mi racje. Dla nie wtajemniczonych - kierownikiem Internetu zostal - W-Y-B-O-R-C-A (z oczywstych przyczyn), ale nie onich teraz mowa. Mysle ze Ptysiu powienien zostać kronikarzem Internetu, ma takie proste, zwięzłe posty na każdy temat, czy wie i nam powie, czy tez nie wie i nam nie powie :]
|
|
c3po jesteś "gienialny"!! błyskaj dalej, wybory samorzadowe zblizaja sie powoli, w ciagu ego czasu mozna zablysnac i wymienic starzejaca sie kadre, z pomyslami tymi samymi od kilkanastu lat i nie mogacych ich zralizowac. A tak przynajmniej mozna by bylo pokazc ze pomysl zrealizowany :] Bo czym "wysocy urzędnicy" mogą się pochwalić, oczywiście nie jako grupa, bo robia to i tamto, ale w pojedynke - jak zrealizowali swoje plany i obietnice. :] dabz
|
|
Trochu późno, ale również dziękuję za pozdrowionka i baaaażo miłą, choć rozciągniętą w czasie szalenie (taka zaleta rozmowy poprzez forum :)) pogawędkę... :) No! U nas wiosnę widać już gołym okiem - krzaczyska zielone leciutko, zaś zieleni kasztanów ino patrzeć, ptactwo powariowało norrrmalnie, widziałam też fiołki po ogródkach, a żonkile to już nawet przekwitają... A Wasza wiosenka jakiś czas temu przyszła sobie do mnie pod postacią... przebiśniegów...:)
|
|
Ach, byłabym zapomniała... Dzięki cycuś za zainicjowanie fajnego tematu :). Wprawdzie trochu my odbiegli no, ale cóż, te typy tak mają :D Pozdrawiam
|
|
Ech, Frotka... Widać, żeś się bajek o królewiczach zaklętych w łabędzie naczytała i tera Ci się pleść zachciewa...:) Nie martwcie się, już nasz Maciek dopilnuje aby prace nad stadionem przebiegły sprawnie i na czas... Pozdrowionka _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Nie polecam tipsów młodym mamom - nie znam tego z autopsji, ale wyobraźnia podpowiada mi, że nijak nie idzie wtedy umyć niemowlęcych uszu...:D
|
|
Lex, Kefasowi zapewno chodzilo o wyraz "leprza" a nie o polskie znaki:] A Ptysiu ma taki styl pisania poprostu:] Juz tworzy sie ksiega "Złotych Myśli Ptysia", chociaz tytul napewno ulegnie zmianie. :] Wracajac do tematu, to sie dziwie ze mixu jeszcze nikt nie zrobil z radiowych DJow.
|
|
Ależ masz oko, Damiano, ja żem tego "leprza" nie wypatrzyła...:D
|
|
Banki były pozamykane, ale jednego nie rozumiem: na co komu portiernia czynna w muzeum, jak muzea przecie na pewno też były pozamykane?? ściemka wszystkim
|
|
No i jak Go tu nie kochać?? Apropo naśladowania Papieża... Kiedyś rozmawiałam z proboszczem jednej z krakowskiej parafii. Bardzo mnie zdenerwował, mniejsza o to, o co szło. Rzekłam mu, że trza brać przykład z naszego Papieża, a on mi na to, że Jan Paweł II jest zbyt wielki, żeby się z Nim równać... Dziad swoje baba swoje...:( ściemka wszystkim
|
|
1P1,3-9 "Niech będzie błogosławiony Bóg i Ojciec Pana naszego Jezusa Chrystusa. On w swoim wielkim miłosierdziu przez powstanie z martwych Jezusa Chrystusa na nowo zrodził nas do żywej nadziei: do dziedzictwa niezniszczalnego i niepokalanego, i niewiędnącego, które jest zachowane dla was w niebie. Wy bowiem jesteście przez wiarę strzeżeni mocą Bożą dla zbawienia, gotowego objawić się w czasie ostatecznym. Dlatego radujcie się, choć teraz musicie doznać trochę smutku z powodu różnorodnych doświadczeń. Przez to wartość waszej wiary okaże się o wiele cenniejsza od zniszczalnego złota, które przecież próbuje się w ogniu, na sławę, chwałę i cześć przy objawieniu Jezusa Chrystusa. Wy, choć nie widzieliście, miłujecie Go; wy w Niego teraz, choć nie widzicie, przecież wierzycie, a ucieszycie się radością niewymowną i pełną chwały wtedy, gdy osiągniecie cel waszej wiary - zbawienie dusz." http://online.biblia.pl/rozdzial.php?id=1049#W3 Temid
|
|
Kombinacje alpejskie plus permutacje z powtórzeniami...
|
|
Hmm z dyrekcją szkoły? A to taka fajna stronka była...
|
|
Temat Ptysia posiada jak na te forum bardzo duzo postów. Nie docviekamdłuższych czy krótszych ale ma :) Pozdro :)
|
|
" Nadzieja Matką Głupich....Ale Zawsze Umiera Ostatnia "
|
|
Ryskago. Odwal się. Nie wiesz co pisać, nie pisz bzdetów. Nie twoje miasto, nie twoje problemy. Nie jestem dla Ciebie gówniarzem żebyś ze mnie żarty stroiła. Pozdrowienia.
|
|
Nie ma nic obrazliwego w poście ryskago. Maciek , daj se trochę na luz. Wskazane w postach trochę retoryki.
|
|
:))) Witam Ryskago:) Zaiste, ubolewam nad tym, iz dawno CIe tu nie "czytalam" jednakoz tak sobie mysle, ze sie poprawisz i swoje trzy grosze w temat znowu wtracisz. Lepsze to po stokroc i budujace, niz czytanie na okraglo pty....sia z ktorym totalnie - chocby nawet czlek sie dwoil i troil - nie da sie polemizowac:))) ... A na wiosne to mozg ze zdwojona sila ruszyc powinien. Ja na przyklad w najblizszym czasie oczekuje zmian wiekszych, wiosennych jakby nie bylo. Zacieram desperacko raczki i obserwuje co sie dzieje dookola;PP Macku Ciebie witam rownie wiosennie jak Ryskago:) bagrmosen
|
|
Niewiem czy bedzie ksiega o moim tytule.. --------------------------------------------- Lukasz
|
|
UWAGA!!!!!!!! na kleczsze jest ich naprwde wielki wysyp zwłaszcza na górkach nad Narwią i fortach. Byłem kilka dnie temu z żoną i psem na Bonie mialem na sobie jednego!!! Na szcęście szybko został zauważony i zabity!!! Dziś byłem na fortach od strony Piątnicy wjazd za Baranowskim. Pies miał na sobie dwa, ja jednego !!! Uważąjcie wszyscy lubiący spacery, dokładnie sprawdzajcie po powrocie do domu ubrania i "ciepłe" miejsca na ciele !!! pozdrawiam wszystkich miłośników nadnarwiańskich widoków.
|
|
"( i na dodatek rok klęski pod Tanenbergiem) ;D" Allinko! I Dzień Nauczyciela!! :D Każdy, kto twierdzi, że przez ostatnie 10 lat w Polsce nic się nie zmieniło - jest dla mnie totalnym debilem
|
|
Temid: loterią jest całe życie - bo to ciągłe zagrożenie i życia właśnie, i zdrowia -nie tylko przez kleszcze! Uważam, że podszywanie się poczuciem ciągłego zagrożenia niszczy właśnie radość danych nam dni. Dlatego olewam te "przestrogi": pożyję tyle ile będzie można i pewnie ani dnia dłużej. Pozdrawiam;-)
|
|
Przyjacielu, ja nie pisałem o takich skarajnych uogólnieniach (jedni cacy- drudzu - ble) miałem na mysli raczej wybrane fakty... no ale, zostawmy to. Poza tym zgadzam się z Tobą (co nie znaczy, że tak będzie zawsze ;-). Pozdrawiam. Każdy, kto twierdzi, że przez ostatnie 10 lat w Polsce nic się nie zmieniło - jest dla mnie totalnym debilem
|
|
C
|
|
znów pisałem na podany numer gadu-gadu... nadal się nie odezwali... Napiszę chyba do Kerownika Internetu, może On coś z tym zrobi. Może mi powie gdzie mogę się zapisać do lepszego Internetu, bo w tym mi nie odpowiadają na podany numer gadu-gadu... Poza tym zakupiłem juz kij do kiełbaski - teleskopowy z przegubami... podobno tytanowy, ale jakoś rdza zaczyna go łapac miejscami... Pozdrawiam Ma zowsze Łomża
|
|
Dobrze pisza Kaschia i c3po, masz swoj styl charakterystyczny i nic nie pomoze zmiana nick'a. Pisz dalej tylko jak juz wspominalem kilka razy, zastanow sie na jaki teamt sie wypowiadzasz i czy warto naciskac "wyslij". A najwazniejsze to czytaj co napisales. c3po - tak ojcowsko napisales jakos :] hehe
|
|
To ja juz sam noiewiem co mam mysleć tyle tu napisaliście...
|
|
Wiesz polityka troche też sie interesuje wszystkim po trochu bo nie będe jakis łom co nie wie co sie dzieje w moim kraju a polityka to bardzo ważny temat tylu jest tych polityków że hoho a co do tematu to kiełbasek nie będzie :P Każdy, kto twierdzi, że przez ostatnie 10 lat w Polsce nic się nie zmieniło - jest dla mnie totalnym debilem
|
|
Oj tak to chyba niebyło z tego co wiem... Każdy, kto twierdzi, że przez ostatnie 10 lat w Polsce nic się nie zmieniło - jest dla mnie totalnym debilem
|
|
Łks wygra !!! Może się będą klepać.... =)
|
|
no o co chodzi ? --------------------------------------------- Lukasz
|
|
ponad 100 napewno powinna
|
|
Allinka, nie mylisz się ten sam dzień i miesiąc 14-10-19.. . Pozdrowienia. Każdy, kto twierdzi, że przez ostatnie 10 lat w Polsce nic się nie zmieniło - jest dla mnie totalnym debilem
|
|
ptysiu tym razem (i oby tak dalej) ma rację....
|
|
Ech...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |