piątek, 22 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Łomżyńscy działacze PIS zebrali podpisy w sprawie obwodnicy - brawo!

no fakt:)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Łomżyńscy działacze PIS zebrali podpisy w sprawie obwodnicy - brawo!

Tez jestem za - "Ptysiu - myśli zebrane" - myśle za Pan zastępca kierownika Internetu, przyzna mi racje. Dla nie wtajemniczonych - kierownikiem Internetu zostal - W-Y-B-O-R-C-A (z oczywstych przyczyn), ale nie onich teraz mowa. Mysle ze Ptysiu powienien zostać kronikarzem Internetu, ma takie proste, zwięzłe posty na każdy temat, czy wie i nam powie, czy tez nie wie i nam nie powie :]

c3po jesteś "gienialny"!! błyskaj dalej, wybory samorzadowe zblizaja sie powoli, w ciagu ego czasu mozna zablysnac i wymienic starzejaca sie kadre, z pomyslami tymi samymi od kilkanastu lat i nie mogacych ich zralizowac. A tak przynajmniej mozna by bylo pokazc ze pomysl zrealizowany :] Bo czym "wysocy urzędnicy" mogą się pochwalić, oczywiście nie jako grupa, bo robia to i tamto, ale w pojedynke - jak zrealizowali swoje plany i obietnice. :]

dabz

Trochu późno, ale również dziękuję za pozdrowionka i baaaażo miłą, choć rozciągniętą w czasie szalenie (taka zaleta rozmowy poprzez forum :)) pogawędkę... :)
No! U nas wiosnę widać już gołym okiem - krzaczyska zielone leciutko, zaś zieleni kasztanów ino patrzeć, ptactwo powariowało norrrmalnie, widziałam też fiołki po ogródkach, a żonkile to już nawet przekwitają...
A Wasza wiosenka jakiś czas temu przyszła sobie do mnie pod postacią... przebiśniegów...:)

Ach, byłabym zapomniała...
Dzięki cycuś za zainicjowanie fajnego tematu :). Wprawdzie trochu my odbiegli no, ale cóż, te typy tak mają :D

Pozdrawiam

Ech, Frotka... Widać, żeś się bajek o królewiczach zaklętych w łabędzie naczytała i tera Ci się pleść zachciewa...:)
Nie martwcie się, już nasz Maciek dopilnuje aby prace nad stadionem przebiegły sprawnie i na czas...

Pozdrowionka

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć
Abyś sam nie mógł chodzić"

Nie polecam tipsów młodym mamom - nie znam tego z autopsji, ale wyobraźnia podpowiada mi, że nijak nie idzie wtedy umyć niemowlęcych uszu...:D

Lex, Kefasowi zapewno chodzilo o wyraz "leprza" a nie o polskie znaki:] A Ptysiu ma taki styl pisania poprostu:] Juz tworzy sie ksiega "Złotych Myśli Ptysia", chociaz tytul napewno ulegnie zmianie. :]
Wracajac do tematu, to sie dziwie ze mixu jeszcze nikt nie zrobil z radiowych DJow.

Ależ masz oko, Damiano, ja żem tego "leprza" nie wypatrzyła...:D

Banki były pozamykane, ale jednego nie rozumiem: na co komu portiernia czynna w muzeum, jak muzea przecie na pewno też były pozamykane??

ściemka wszystkim

No i jak Go tu nie kochać??
Apropo naśladowania Papieża... Kiedyś rozmawiałam z proboszczem jednej z krakowskiej parafii. Bardzo mnie zdenerwował, mniejsza o to, o co szło. Rzekłam mu, że trza brać przykład z naszego Papieża, a on mi na to, że Jan Paweł II jest zbyt wielki, żeby się z Nim równać... Dziad swoje baba swoje...:(

ściemka wszystkim

1P1,3-9
"Niech będzie błogosławiony Bóg i Ojciec Pana naszego Jezusa Chrystusa. On w swoim wielkim miłosierdziu przez powstanie z martwych Jezusa Chrystusa na nowo zrodził nas do żywej nadziei:
do dziedzictwa niezniszczalnego i niepokalanego, i niewiędnącego, które jest zachowane dla was w niebie.
Wy bowiem jesteście przez wiarę strzeżeni mocą Bożą dla zbawienia, gotowego objawić się w czasie ostatecznym.
Dlatego radujcie się, choć teraz musicie doznać trochę smutku z powodu różnorodnych doświadczeń.
Przez to wartość waszej wiary okaże się o wiele cenniejsza od zniszczalnego złota, które przecież próbuje się w ogniu, na sławę, chwałę i cześć przy objawieniu Jezusa Chrystusa.
Wy, choć nie widzieliście, miłujecie Go; wy w Niego teraz, choć nie widzicie, przecież wierzycie, a ucieszycie się radością niewymowną i pełną chwały
wtedy, gdy osiągniecie cel waszej wiary - zbawienie dusz."
http://online.biblia.pl/rozdzial.php?id=1049#W3

Temid

Kombinacje alpejskie plus permutacje z powtórzeniami...

Hmm z dyrekcją szkoły? A to taka fajna stronka była...

Temat Ptysia posiada jak na te forum bardzo duzo postów. Nie docviekamdłuższych czy krótszych ale ma :) Pozdro :)

" Nadzieja Matką Głupich....Ale Zawsze Umiera Ostatnia "

Ryskago.
Odwal się. Nie wiesz co pisać, nie pisz bzdetów. Nie twoje miasto, nie twoje problemy. Nie jestem dla Ciebie gówniarzem żebyś ze mnie żarty stroiła.

Pozdrowienia.

Nie ma nic obrazliwego w poście ryskago. Maciek , daj se trochę na luz. Wskazane w postach trochę retoryki.

:)))
Witam Ryskago:)
Zaiste, ubolewam nad tym, iz dawno CIe tu nie "czytalam" jednakoz tak sobie mysle, ze sie poprawisz i swoje trzy grosze w temat znowu wtracisz. Lepsze to po stokroc i budujace, niz czytanie na okraglo pty....sia z ktorym totalnie - chocby nawet czlek sie dwoil i troil - nie da sie polemizowac:)))

... A na wiosne to mozg ze zdwojona sila ruszyc powinien. Ja na przyklad w najblizszym czasie oczekuje zmian wiekszych, wiosennych jakby nie bylo. Zacieram desperacko raczki i obserwuje co sie dzieje dookola;PP

Macku Ciebie witam rownie wiosennie jak Ryskago:)

bagrmosen

Niewiem czy bedzie ksiega o moim tytule..

---------------------------------------------
Lukasz

UWAGA!!!!!!!! na kleczsze jest ich naprwde wielki wysyp zwłaszcza na górkach nad Narwią i fortach. Byłem kilka dnie temu z żoną i psem na Bonie mialem na sobie jednego!!! Na szcęście szybko został zauważony i zabity!!! Dziś byłem na fortach od strony Piątnicy wjazd za Baranowskim. Pies miał na sobie dwa, ja jednego !!! Uważąjcie wszyscy lubiący spacery, dokładnie sprawdzajcie po powrocie do domu ubrania i "ciepłe" miejsca na ciele !!! pozdrawiam wszystkich miłośników nadnarwiańskich widoków.

"( i na dodatek rok klęski pod Tanenbergiem) ;D"

Allinko!
I Dzień Nauczyciela!! :D

Każdy, kto twierdzi, że przez ostatnie 10 lat w Polsce nic się nie zmieniło - jest dla mnie totalnym debilem

Temid: loterią jest całe życie - bo to ciągłe zagrożenie i życia właśnie, i zdrowia -nie tylko przez kleszcze! Uważam, że podszywanie się poczuciem ciągłego zagrożenia niszczy właśnie radość danych nam dni. Dlatego olewam te "przestrogi": pożyję tyle ile będzie można i pewnie ani dnia dłużej. Pozdrawiam;-)

Przyjacielu, ja nie pisałem o takich skarajnych uogólnieniach (jedni cacy- drudzu - ble) miałem na mysli raczej wybrane fakty... no ale, zostawmy to.
Poza tym zgadzam się z Tobą (co nie znaczy, że tak będzie zawsze ;-). Pozdrawiam.

Każdy, kto twierdzi, że przez ostatnie 10 lat w Polsce nic się nie zmieniło - jest dla mnie totalnym debilem

C

znów pisałem na podany numer gadu-gadu...

nadal się nie odezwali...

Napiszę chyba do Kerownika Internetu, może On coś z tym zrobi. Może mi powie gdzie mogę się zapisać do lepszego Internetu, bo w tym mi nie odpowiadają na podany numer gadu-gadu...

Poza tym zakupiłem juz kij do kiełbaski - teleskopowy z przegubami... podobno tytanowy, ale jakoś rdza zaczyna go łapac miejscami...

Pozdrawiam

Ma zowsze Łomża

Dobrze pisza Kaschia i c3po, masz swoj styl charakterystyczny i nic nie pomoze zmiana nick'a. Pisz dalej tylko jak juz wspominalem kilka razy, zastanow sie na jaki teamt sie wypowiadzasz i czy warto naciskac "wyslij". A najwazniejsze to czytaj co napisales.

c3po - tak ojcowsko napisales jakos :] hehe

To ja juz sam noiewiem co mam mysleć tyle tu napisaliście...

Wiesz polityka troche też sie interesuje wszystkim po trochu bo nie będe jakis łom co nie wie co sie dzieje w moim kraju a polityka to bardzo ważny temat tylu jest tych polityków że hoho a co do tematu to kiełbasek nie będzie :P

Oj tak to chyba niebyło z tego co wiem...

Łks wygra !!! Może się będą klepać.... =)

no o co chodzi ?

---------------------------------------------
Lukasz

ponad 100 napewno powinna

Allinka, nie mylisz się ten sam dzień i miesiąc 14-10-19.. .

Pozdrowienia.

ptysiu tym razem (i oby tak dalej) ma rację....

Ech...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org