Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jaka postawa mieszkańców Łomży bedzie najbardziej korzystna dla Łomży? |
pomnik dla ptysia
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jaka postawa mieszkańców Łomży bedzie najbardziej korzystna dla Łomży? |
A może 3 stare bloki ?
|
|
proponuje polak postawic wszedzie rasistowskie pomniki np. gosc na koniu w bialym przescieradle..... to ze ty nie palisz to dobrze ale niech ci co pala maja gdzie wrzucic pety i niech to nie wyzadza szkod jak palace sie smietniki plastikowe bo komus takiemu jak ty jest wsi ryba czy sie kosz zapali czy nie. pozdrawiam
|
|
Dzięki wam wszystkim serdeczne. Ptysiu chyba z tym marianowem to przedobrzyłeś, no ale thx za dobre chęci:)
|
|
Lex oj widać, że naprawdę beznadziejny idiota z ciebie. Czyżby twój wychowawca z mechaniaka cię tak bardzo wypaczył? Ciekawe co ci robił...Co do inteligencji to się nie wypowiadaj, bo IQ mi nie sprawdzałeś. Jesteś absolwentem mechaniaka, a ja się w nim uczę-rozumiesz? Pewnie nie, bo totalny kretyn z ciebie.Więc ci wytłumaczę: Uczyłeś się-czas przeszły, uczę się- czas teraźniejszy. Widzisz tak to już w życiu jest, że się dużo rzeczy z czasem zmienia.Ty tego nie pojmujesz, zatrzymałeś się na baaaardzo niskim poziomie intelektualym i nie masz pojęcia, że istnieje coś takiego jak rozwój. A mądrzyj się dalej.Może ci ulży.
|
|
Może ktoś wie, ilu studentów przyjmie Państwowa Wyższa Szkoła Informatyki i Przedsiębiorczości w Łomży? Ilu na informatykę i ilu na przedsiębiorczość? Szukałam tych informacji na ich stronie internetowej, no i nic nie ma. Kontaktów tyle, że nie wiadomo, kogo pytać. Co myślicie o tej szkole? Pomysł może wypalić?
|
|
Pomnik dla mnie bedzie na stary,m dworcu :P
|
|
ptysiu w jednym z tematów wkleiłem zdjecie twojego pomnika zerknij se bo nie chce sie powatarzać :p
|
|
trza to obliczyć :P
|
|
OJ no bym chciał zróbie coś takiego :d Zbych
|
|
+polak+ był bym wdzięczny zebyś to zrobił jeszcze raz... czesław
|
|
Ciebie widac nie nauczyli czytac,bo takiego..... poprostu sie nie da.Prznies sie do ZDZ-nikogo nie urazajac,tam swoja osobowoscia naprawde pasujesz,zreszta inteligencja rowniez.... Prznies sie do innej szkoly,gdzie nie trzeba sie uczyc a najlepiej wogole do niej chodzic.Nie wszyscy musza miec wyksztalcenie,Ty rowniez.Przyznalas ze masz problemy z edukacja,kazdy jakies tam ma,mial ale Twoje Cie przerastaja.Emocje u Ciebie sa gora bo naprawde brzydko sie zachowujesz.Ptys91 majac zaledwie 13-14 lat wie jak sie zachowac w sytuacjach ktore moga wyprowadzic z rownowagi.wez przyklad z niego i spusc glowe nisko.Czas chyba dojrzec a nie cofac sie w rozwoju.
|
|
c3po- doceniam twoje zalecenie ,,ćwiczyć", ale nie dodajesz że pod okiem fachowego instruktora. Sam licealista choćby nie wiem jak ćwiczył to nic nie wyćwiczy jeśli ktoś doswiadczony nie będzie nim kierował.
|
|
a nie uwarzacie ,że jak Ptysiu odejdzie to nie zabraknie Wam w postach tekstów typu :"nie wiem, więc nic nie powiem"(markac dziękuję nie muszę daleko szukać:))???
|
|
na mnie wypada ok. 20 :P
|
|
Każda akcja oskrzydlająca - niebezpieczeństwo pod bramką Warmii. Ale tych akcji było może 3. Zero skrzydłowych. Chłopak z "11" - za dużo fajeczek wyjaranych. Albo za mało kondycyjnego treningu. Wchodzi Lisu i... staje na prawą obronę :) Okropne przygotowanie mentalne. Mecz przyjaźni. Zero walki. Po co grać środkiem? Oki, Boguski sobie radzi, ale górne piłki od obrońców na niskiego Boguckiego? Grać trza było z klepki, niski napastnik nie dojdzie do górnych piłek i to jeszcze podawanych z linii obrony. Bez sensu.
|
|
łojezuuuuuuuuuuuuuuu :DDDDD
|
|
czytać zytać i jeszcze raz czytać to co sie napisało:)Bo i tak nie powiesz tego tak jak sie nauczyłeś czegoś zapomnisz i kaplica :)Powodzenia w nauce:)
|
|
Na boczku też ja lubię... Do widzenia
|
|
autochton a Ty z ką(skąd?:) to wiesz?
|
|
Chciałam coś dopisać od siebie, ale Kefas: Autor: Kefas (---.lomza.rta25.4lan.pl) Data: 18-04-05 22:43 ...justynko.... ale jedno nie wyklucza drugiego.... poza tym.... mówiąc "wiekszość" przychylasz się jednak do mozliwości, że idzie tam też jakaś "mniejszość", która nie czyni tego z żadnych przyziemnych pobudek... a jesli tak, to nie obrażaj ich uogólniając.... jesli pośród setki zagubionych dwóch przyjdzie dla Chrystusa on będzie z nimi.... ...poza tym Karol Wojtyła, póżniej papież, sam uczestniczył w takich spotkaniach, sam organizował wycieczki po górach, spływy kajakowe, przyjeżdżał na masowe spotkania młodzieży... dlaczego my nie możemy tego robić....? ...rozumiem, że może ci się to nie podobać i wcale Cię za to nie potępiam, ale ty też wykaż sie odrobina tolerancji i pozwół ludziom realizować swoja drogę w taki sposób jaki im odpowiada... jeśli tylko nie krzywdzą innych, a są przekonani że spotykają się w imię Pana... czemóż ich za to piętnowac...? ____ 1 Kor 13, 1-13 ...mnie wyręczył, toteż podpisuję się pod tym wszystkimi kończynami.
|
|
...ale i tak pomogę rysiowi, a Wyście są temu winni...:)
|
|
Postaram sie byc oby było nas jak najwiecej. Ma zowsze Łomża
|
|
Ryskago to moze ja pojade do Krakowa bedzie szybciej ?
|
|
Nie mam niechęci do następcy, bo go jeszcze nawet nie znam...:) A wszyscy zobaczymy zapewne jak będzie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |