piątek, 22 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jaka postawa mieszkańców Łomży bedzie najbardziej korzystna dla Łomży?

pomnik dla ptysia

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jaka postawa mieszkańców Łomży bedzie najbardziej korzystna dla Łomży?

A może 3 stare bloki ?

proponuje polak postawic wszedzie rasistowskie pomniki np. gosc na koniu w bialym przescieradle..... to ze ty nie palisz to dobrze ale niech ci co pala maja gdzie wrzucic pety i niech to nie wyzadza szkod jak palace sie smietniki plastikowe bo komus takiemu jak ty jest wsi ryba czy sie kosz zapali czy nie.
pozdrawiam

Dzięki wam wszystkim serdeczne. Ptysiu chyba z tym marianowem to przedobrzyłeś, no ale thx za dobre chęci:)

Lex oj widać, że naprawdę beznadziejny idiota z ciebie. Czyżby twój wychowawca z mechaniaka cię tak bardzo wypaczył? Ciekawe co ci robił...Co do inteligencji to się nie wypowiadaj, bo IQ mi nie sprawdzałeś. Jesteś absolwentem mechaniaka, a ja się w nim uczę-rozumiesz? Pewnie nie, bo totalny kretyn z ciebie.Więc ci wytłumaczę: Uczyłeś się-czas przeszły, uczę się- czas teraźniejszy. Widzisz tak to już w życiu jest, że się dużo rzeczy z czasem zmienia.Ty tego nie pojmujesz, zatrzymałeś się na baaaardzo niskim poziomie intelektualym i nie masz pojęcia, że istnieje coś takiego jak rozwój. A mądrzyj się dalej.Może ci ulży.

Może ktoś wie, ilu studentów przyjmie Państwowa Wyższa Szkoła Informatyki i Przedsiębiorczości w Łomży? Ilu na informatykę i ilu na przedsiębiorczość? Szukałam tych informacji na ich stronie internetowej, no i nic nie ma. Kontaktów tyle, że nie wiadomo, kogo pytać. Co myślicie o tej szkole? Pomysł może wypalić?

Pomnik dla mnie bedzie na stary,m dworcu :P

ptysiu w jednym z tematów wkleiłem zdjecie twojego pomnika zerknij se bo nie chce sie powatarzać :p

trza to obliczyć :P

OJ no bym chciał zróbie coś takiego :d

Zbych

+polak+ był bym wdzięczny zebyś to zrobił jeszcze raz...

czesław

Ciebie widac nie nauczyli czytac,bo takiego..... poprostu sie nie da.Prznies sie do ZDZ-nikogo nie urazajac,tam swoja osobowoscia naprawde pasujesz,zreszta inteligencja rowniez....
Prznies sie do innej szkoly,gdzie nie trzeba sie uczyc a najlepiej wogole do niej chodzic.Nie wszyscy musza miec wyksztalcenie,Ty rowniez.Przyznalas ze masz problemy z edukacja,kazdy jakies tam ma,mial ale Twoje Cie przerastaja.Emocje u Ciebie sa gora bo naprawde brzydko sie zachowujesz.Ptys91 majac zaledwie 13-14 lat wie jak sie zachowac w sytuacjach ktore moga wyprowadzic z rownowagi.wez przyklad z niego i spusc glowe nisko.Czas chyba dojrzec a nie cofac sie w rozwoju.

c3po- doceniam twoje zalecenie ,,ćwiczyć", ale nie dodajesz że pod okiem fachowego instruktora. Sam licealista choćby nie wiem jak ćwiczył to nic nie wyćwiczy jeśli ktoś doswiadczony nie będzie nim kierował.

a nie uwarzacie ,że jak Ptysiu odejdzie to nie zabraknie Wam w postach tekstów typu :"nie wiem, więc nic nie powiem"(markac dziękuję nie muszę daleko szukać:))???

na mnie wypada ok. 20 :P

Każda akcja oskrzydlająca - niebezpieczeństwo pod bramką Warmii. Ale tych akcji było może 3.
Zero skrzydłowych. Chłopak z "11" - za dużo fajeczek wyjaranych. Albo za mało kondycyjnego treningu. Wchodzi Lisu i... staje na prawą obronę :)
Okropne przygotowanie mentalne. Mecz przyjaźni. Zero walki.
Po co grać środkiem? Oki, Boguski sobie radzi, ale górne piłki od obrońców na niskiego Boguckiego? Grać trza było z klepki, niski napastnik nie dojdzie do górnych piłek i to jeszcze podawanych z linii obrony.
Bez sensu.

łojezuuuuuuuuuuuuuuu :DDDDD

czytać zytać i jeszcze raz czytać to co sie napisało:)Bo i tak nie powiesz tego tak jak sie nauczyłeś czegoś zapomnisz i kaplica :)Powodzenia w nauce:)

Na boczku też ja lubię...

Do widzenia

autochton a Ty z ką(skąd?:) to wiesz?

Chciałam coś dopisać od siebie, ale Kefas:

Autor: Kefas (---.lomza.rta25.4lan.pl)
Data: 18-04-05 22:43

...justynko.... ale jedno nie wyklucza drugiego....

poza tym.... mówiąc "wiekszość" przychylasz się jednak do mozliwości, że idzie tam też jakaś "mniejszość", która nie czyni tego z żadnych przyziemnych pobudek... a jesli tak, to nie obrażaj ich uogólniając.... jesli pośród setki zagubionych dwóch przyjdzie dla Chrystusa on będzie z nimi....
...poza tym Karol Wojtyła, póżniej papież, sam uczestniczył w takich spotkaniach, sam organizował wycieczki po górach, spływy kajakowe, przyjeżdżał na masowe spotkania młodzieży... dlaczego my nie możemy tego robić....?
...rozumiem, że może ci się to nie podobać i wcale Cię za to nie potępiam, ale ty też wykaż sie odrobina tolerancji i pozwół ludziom realizować swoja drogę w taki sposób jaki im odpowiada... jeśli tylko nie krzywdzą innych, a są przekonani że spotykają się w imię Pana... czemóż ich za to piętnowac...?

____
1 Kor 13, 1-13

...mnie wyręczył, toteż podpisuję się pod tym wszystkimi kończynami.

...ale i tak pomogę rysiowi, a Wyście są temu winni...:)

Postaram sie byc oby było nas jak najwiecej.

Ma zowsze Łomża

Ryskago to moze ja pojade do Krakowa bedzie szybciej ?

Nie mam niechęci do następcy, bo go jeszcze nawet nie znam...:)
A wszyscy zobaczymy zapewne jak będzie.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org