Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nowogród. Co z Ratuszem ? |
to tez istnieje... "Środowiskowe Centrum Doradztwa Zawodowego Co to jest Środowiskowe Centrum Doradztwa Zawodowego? Środowiskowe Centrum Doradztwa Zawodowego jest miejscem gdzie uczniowie szkół gimnazjalnych i ponadgimnazjalnych w Zielonej Górze mogą zdobywać wiedzę i umiejętności, a także kształtować postawy i zachowania niezbędne do realizowania swojej drogi zawodowej. Młodzież poznaje reguły rządzące rynkiem pracy, uzyskuje informacje o ścieżkach edukacyjnych, lokalnym rynku pracy, informacje na temat ofert pracy oraz bezpłatnych szkoleń i warsztatów. Nasze Centrum wyposażone jest w duży i różnorodny zbiór materiałów zawodoznawczych, narzędzi i metod do planowania kariery zawodowej, zbiory informacji edukacyjno-zawodowej, multimedialne programy komputerowe, scenariusze zajęć z zakresu orientacji i poradnictwa zawodowego i wiele innych." tylko ludzie od urodzenia leniwi, bez stymolowania z zewnatrz lub w wewnatrz ogniska domowego, nie zdobeda sie na zaden krok pozostaje marazm i bezczynienie, placz oraz wieczne skargi do boga
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nowogród. Co z Ratuszem ? |
jest jeszcze druga strona medalu osoba bez wzgledu na niepowodzenia prnie do przodu mozna ja nazwac karierowiczem?????? slownik kariera przebieg życiowej działalności zawodowej, polit., społ.; szybki awans społ. a. zawodowy, sukcesy, powodzenie, pożądane stanowisko, dobra pozycja życiowa; przest. zawód, zajęcie, fach. karierowicz człowiek dążący bez skrupułów do sukcesów życiowych. Etym. - fr. carríère 'tor wyścigowy; bieg; kariera, zawód' z późn.łac. (via) carraria 'droga dla wozów' z łac. carrus 'wóz'; por. cargo; chargé d'affaires; kariolka; karoca; karykatura; szaraban; szarża. prosze mi wybaczyc ciagle czerpanie wiedzy z internetu... sama nic nie wyciagne, rudy błazen z druhem
|
|
nie bede wam wspominala , zajadam sie ogorkami kiszonymi , potrafie zjesc caly.. sloik
|
|
Jest bardzo dobry zespół w Ostrołęce. Gra na żywo ze wspaniałą wokalistką proszę na stronę www.klezmersi.vel.pl
|
|
602556175 zadzwoń to się dowiesz
|
|
Ja wysyłam paczki za pośrednictwem Grupy Przewozowej i narazie nie narzekam.
|
|
chyba włączałem jak byłem mały glut, disko slysze tylko na weselach, dp jest żałosne , ale niestety kochają je dziewczyny chodz spiewają tam o nich jak o sukach , świnkach, ze sie je obraca, ale widocznie sluchaczki to lubią.... ba jeszcze wywalą ręce w górze i zdejmą stanik z podniecenia. Niestety każdy lubi sie bawić przy swojej muzyce, więc niech nikt nie mówi że disko to tylko na imprezy. Ba tylko wiejskie potupaje, czyli tam gdzie lubicie :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |