środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nowogród. Co z Ratuszem ?

to tez istnieje...

"Środowiskowe Centrum Doradztwa Zawodowego
Co to jest Środowiskowe Centrum Doradztwa Zawodowego?

Środowiskowe Centrum Doradztwa Zawodowego jest miejscem gdzie uczniowie szkół gimnazjalnych i ponadgimnazjalnych w Zielonej Górze mogą zdobywać wiedzę i umiejętności, a także kształtować postawy i zachowania niezbędne do realizowania swojej drogi zawodowej. Młodzież poznaje reguły rządzące rynkiem pracy, uzyskuje informacje o ścieżkach edukacyjnych, lokalnym rynku pracy, informacje na temat ofert pracy oraz bezpłatnych szkoleń i warsztatów. Nasze Centrum wyposażone jest w duży i różnorodny zbiór materiałów zawodoznawczych, narzędzi i metod do planowania kariery zawodowej, zbiory informacji edukacyjno-zawodowej, multimedialne programy komputerowe, scenariusze zajęć z zakresu orientacji i poradnictwa zawodowego i wiele innych."

tylko

ludzie od urodzenia leniwi, bez stymolowania z zewnatrz lub w wewnatrz ogniska domowego, nie zdobeda sie na zaden krok
pozostaje marazm i bezczynienie, placz oraz wieczne skargi do boga

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nowogród. Co z Ratuszem ?

jest jeszcze druga strona medalu

osoba bez wzgledu na niepowodzenia prnie do przodu
mozna ja nazwac
karierowiczem??????

slownik

kariera przebieg życiowej działalności zawodowej, polit., społ.; szybki awans społ. a. zawodowy, sukcesy, powodzenie, pożądane stanowisko, dobra pozycja życiowa; przest. zawód, zajęcie, fach.
karierowicz człowiek dążący bez skrupułów do sukcesów życiowych.
Etym. - fr. carríère 'tor wyścigowy; bieg; kariera, zawód' z późn.łac. (via) carraria 'droga dla wozów' z łac. carrus 'wóz'; por. cargo; chargé d'affaires; kariolka; karoca; karykatura; szaraban; szarża.

prosze mi wybaczyc ciagle czerpanie wiedzy z internetu...
sama nic nie wyciagne,

rudy błazen z druhem

nie bede wam wspominala , zajadam sie ogorkami kiszonymi , potrafie zjesc caly.. sloik

Jest bardzo dobry zespół w Ostrołęce. Gra na żywo ze wspaniałą wokalistką proszę na stronę www.klezmersi.vel.pl

602556175 zadzwoń to się dowiesz

Ja wysyłam paczki za pośrednictwem Grupy Przewozowej i narazie nie narzekam.

chyba włączałem jak byłem mały glut, disko slysze tylko na weselach, dp jest żałosne , ale niestety kochają je dziewczyny chodz spiewają tam o nich jak o sukach , świnkach, ze sie je obraca, ale widocznie sluchaczki to lubią.... ba jeszcze wywalą ręce w górze i zdejmą stanik z podniecenia. Niestety każdy lubi sie bawić przy swojej muzyce, więc niech nikt nie mówi że disko to tylko na imprezy. Ba tylko wiejskie potupaje, czyli tam gdzie lubicie :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org