Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy wolno ??? |
Edwin Hubbel Chapin, natomiast, pisał: "Ostentacja jest flagą sygnałową hipokryzji." tyle. dobranoc, mądralo.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy wolno ??? |
paskudna robota, bez kontretnej odpowiedzi, bede zmuszona opuscic to forum
|
|
Autor: franio30 (---.elomza.pl) Data: 20-08-10 22:45 moja babcia jest Sybirakiem, dziadek był w armii Andersa. więc stul puchę, internetowy bohaterze. ....................................................................................................................... Się nie pytałem o twoją babcię i dziadka tylko o ciebie . I nie wyjeżdżaj mi tu z nimi bo mój dziadek i moja matka też nie siedzieli w domu za piecem . A tak wracając do tematu to powinieneś się cieszyć że twoja babcia wróciła bo byli tacy którzy nie mogli wrócić .
|
|
potwierdzam , Lasvegas - Piłsudskiego , sam tam robiłem.
|
|
To uważasz że rodzice nie uczyli ich o Polsce? Że nie znają Polskiego ? Szkoda że tak uważasz. Bo znam wielu z nich i wiem o czym marzą i jak mówią po Polsku. I zapewniam cię że o wiele lepiej niż wielu piszących na tym forum . I nie mieszaj w to emigracji bo emigracja to jest wyjazd z własnego wyboru a nie z jedną walizką przez 3 miesiące w bydlęcym wagonie do którego upchnięto 100 osób z kilkumiesięcznymi dziećmi na rękach .
|
|
Oj chłopaki i dziewczyny. Najlepszym podsumowanie tych opowieści z krypty jest ten teledysk: http://www.youtube.com/watch?v=GSTnLYV8_cU Tylko do końca obejrzyjcie ;-)
|
|
ja przepraszam, zaczelam ogladac, ktos mi zacina to nie na moje nerwy nie lubie horrorow berk
|
|
alibaba to jakiś zazdrosny frajer nie ma kolegów i siedzi przed kompem cały dzień i pisze rodzice nie dawno podłaczyli mu neta kolega powiedział że istnieje forum i myśli że błyszczy:o;] a jeśli nie to może się spotkajmy ja chciałabym zobaczyć ten ryjek;]
|
|
Ale ciepłych jajek nie musiała byś w sianku szukac .:)
|
|
lo a to ciekawe farmazony wypisujesz szczebiot, 14 karatow to glownie europa (oprocz UK bo tam jest pr.333) w USA zreszta tez dominuje pr. 333. Jezeli chodzi o pr 740 (18kr) to raczej wlochy. I kolejna sprawa, do zlota nigdy nie dodaje sie srebra :/ ciekawy jestem kto wymylil taki patent, bo mimo iz pracowalem w tej pranzy prawie 5 lat to pierwszy raz o tym slysze. im nizsza proba tym zloto jest twardsze. Czyste zloto (999.99) to praktycznie plastelina
|
|
|
Tak to się ma do równości i uczciwej konkurencji że trzeba temu poświęcić trochę czasu, chęci i mieć pojęcie co się chce zrobić a spiskowe teorie są dla takich matołów jak ty...
|
|
dnia 19.08.2010 w okolicach Stokrotki-galeria,pepco,Ks.Janusza zgubiono zakiet z cienkiego jeansu,koloru szarego-"bezu",firmy "moncheri", rozmiar 36. prosze o pomoc-moze ktos z Was widzial badz znalazl. nie jest to nic wielkiego ale wlascicielka ma do tego sentyment.wiadomosc na maila gt73@wp.pl dziekuje
|
|
praktycznie kazda kwiaciarnia ma dowoz w swojej ofercie.cena dowozu jest uzalezniona od odleglosci gdzie maja byc dostarczone kwiaty i wartosci zamowienia.przy drozszych kwiatach najczesciej dowoz free.wiem bo kilkakrotnie korzystalem z tego typu uslugi.
|
|
a ja wiem gdzie mieszka jasiu , zawsze myslalem ze jest mlodym lepkiem max 15 lat mu dawalem , hehe sie mylilem , a wiec sonda a moze licytacja kto i ile da za ujawnienie danych jaska :d Zrodlo jest pewne :D wiem ktory to jasiu , powiem tak na realu wydaje się byc normalny hehe
|
|
kxxn - masz moze ta plytke ? bo ja bo wielu formatach i przejsciach nie mam dostepu a posluchalbym sobie starych dobrych klimatow :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |