poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czy wolno ???

Edwin Hubbel Chapin, natomiast, pisał:
"Ostentacja jest flagą sygnałową hipokryzji."

tyle.
dobranoc, mądralo.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czy wolno ???

paskudna robota,
bez kontretnej odpowiedzi, bede zmuszona opuscic to forum

Autor: franio30 (---.elomza.pl)
Data: 20-08-10 22:45

moja babcia jest Sybirakiem, dziadek był w armii Andersa.
więc stul puchę, internetowy bohaterze.

.......................................................................................................................

Się nie pytałem o twoją babcię i dziadka tylko o ciebie .
I nie wyjeżdżaj mi tu z nimi bo mój dziadek i moja matka też nie siedzieli w domu za piecem .

A tak wracając do tematu to powinieneś się cieszyć że twoja babcia wróciła bo byli tacy którzy nie mogli wrócić .

potwierdzam , Lasvegas - Piłsudskiego , sam tam robiłem.

To uważasz że rodzice nie uczyli ich o Polsce?

Że nie znają Polskiego ?
Szkoda że tak uważasz.
Bo znam wielu z nich i wiem o czym marzą i jak mówią po Polsku.
I zapewniam cię że o wiele lepiej niż wielu piszących na tym forum .

I nie mieszaj w to emigracji bo emigracja to jest wyjazd z własnego wyboru a nie z jedną walizką przez 3 miesiące w bydlęcym wagonie do którego upchnięto 100 osób z kilkumiesięcznymi dziećmi na rękach .

Oj chłopaki i dziewczyny. Najlepszym podsumowanie tych opowieści z krypty jest ten teledysk: http://www.youtube.com/watch?v=GSTnLYV8_cU

Tylko do końca obejrzyjcie ;-)

ja przepraszam, zaczelam ogladac, ktos mi zacina
to nie na moje nerwy
nie lubie horrorow
berk

alibaba to jakiś zazdrosny frajer nie ma kolegów i siedzi przed kompem cały dzień i pisze rodzice nie dawno podłaczyli mu neta kolega powiedział że istnieje forum i myśli że błyszczy:o;] a jeśli nie to może się spotkajmy ja chciałabym zobaczyć ten ryjek;]

Ale ciepłych jajek nie musiała byś w sianku szukac .:)

lo a to ciekawe farmazony wypisujesz szczebiot, 14 karatow to glownie europa (oprocz UK bo tam jest pr.333) w USA zreszta tez dominuje pr. 333.
Jezeli chodzi o pr 740 (18kr) to raczej wlochy. I kolejna sprawa, do zlota nigdy nie dodaje sie srebra :/ ciekawy jestem kto wymylil taki patent, bo mimo iz pracowalem w tej pranzy prawie 5 lat to pierwszy raz o tym slysze. im nizsza proba tym zloto jest twardsze. Czyste zloto (999.99) to praktycznie plastelina

A kto pamięta "ŁZM" ???? :-)

Np: http://darrriaxd.wrzuta.pl/audio/6vSlvFr5dy7/lzm_-_siwy_dym

DiDi

Tak to się ma do równości i uczciwej konkurencji że trzeba temu poświęcić trochę czasu, chęci i mieć pojęcie co się chce zrobić a spiskowe teorie są dla takich matołów jak ty...

dnia 19.08.2010 w okolicach Stokrotki-galeria,pepco,Ks.Janusza zgubiono zakiet z cienkiego jeansu,koloru szarego-"bezu",firmy "moncheri", rozmiar 36.

prosze o pomoc-moze ktos z Was widzial badz znalazl.
nie jest to nic wielkiego ale wlascicielka ma do tego sentyment.wiadomosc na maila gt73@wp.pl dziekuje

praktycznie kazda kwiaciarnia ma dowoz w swojej ofercie.cena dowozu jest uzalezniona od odleglosci gdzie maja byc dostarczone kwiaty i wartosci zamowienia.przy drozszych kwiatach najczesciej dowoz free.wiem bo kilkakrotnie korzystalem z tego typu uslugi.

a ja wiem gdzie mieszka jasiu , zawsze myslalem ze jest mlodym lepkiem max 15 lat mu dawalem , hehe sie mylilem , a wiec sonda a moze licytacja kto i ile da za ujawnienie danych jaska :d Zrodlo jest pewne :D wiem ktory to jasiu , powiem tak na realu wydaje się byc normalny hehe

kxxn - masz moze ta plytke ? bo ja bo wielu formatach i przejsciach nie mam dostepu a posluchalbym sobie starych dobrych klimatow :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org