Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
czy to tylko SKANDAL??? !!! |
Fresa-a Ty masz kogoś?w jakim wieku jesteś jak mogę zapytać? dzięki za rady,ale są one znane,poprostu natrafiam mało odpowiednie,więc dlatego tak piszę,gdzie ich szukać :-),ale niekóre mało z domu wychodza i cieżko z nimi kontakt nawiązać-przelotne znajomości mnie nie interesują...,a dziewczynę za dużo powiedziane,jak się znajdzie dobrze,jak nie to ewentualnie koleżanka....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: czy to tylko SKANDAL??? !!! |
www.żal.pl nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Jeśli jakaś dzieczyna normalna chce od mnie kontakt to mam tymczasowe gg, jak coś to piszcie nawet na niewidocznym napewno odpiszę.... o to nr. gg 25-808-597 Zapraszam wszystkie normalne dziewczyny. Nie ma sensu się rozpisywać na forum.Popisać zawsze można. Pozdrawiam
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Krzyś kumpluw tyrz tyrz kupuje sprzedaje. Pozdrawiam
|
|
niee gustuje w czeczenach
|
|
polecam filmy : "jak szczerbaty przegryzl kraty" "usmiech traktorzysty" "suche matjki na dnie morza" "sucha woda brzegi moczy" wspołczesny BATMAN = (twoj stary to nietoperz) duzo lepszy niz wszystkie czesci batmana "po linkach przez zycie" -= SPIDERMAN a tak serio to obejzyjcie sobie CHOOPERA , ong bak 3, undisputed III , ksiega ocalenia , ksiaze persji , fujary na tropie !
|
|
Ja jako nastolatka latałam tam b.często,miałam tam kilku fajnych znajomych (nie będę używać ksywek).Wspominam ten czas zawsze z uśmiechem. Jedno co mogę powiedzieć to to że mieszkali tam wyjątkowi ludzie,kiedyś dla mnie jako dla młodej dziewczyny byli poprostu autorytetem, ludzie niezwykłego honoru, jeden za wszystkich wszyscy za jednego,Łomżyniacy z krwi i kości a nie jakaś tam wiocha...krzywda mi się tam nigdy nie stała - mimo że ja sama stamtąd nie pochodziłam tylko z południa.. Najbardziej latałam za (Ś.P.) Mundkiem - niezwykłym, wyjątkowym człowiekiem - kto go znał ten wie jaki był..
|
|
gdzie jeździcie z dziećmi na basen (takimi do dwóch lat) czy ktoś był z takim dzieckiem w Kolnie, albo coś słyszał o tym?
|
|
Główny Inspektorat Sanitarny uspokaja: - Jeśli ktoś się zdecyduje na kebab z Centralnego to wyżyje i nic mu nie będzie, bo wszystkie punkty małej gastronomii są poddane regularnej kontroli. http://www.tvn24.pl/0,1670089,0,1,jak-ktos-zje-kebab-z-centralnego--to-wyzyje,wiadomosc.html Trochę się wystraszyłem i się spytam forumowiczów czy nasze kebabownie są bezpieczne ?
|
|
Treningi odbywaja sie od 1 września poniedziałek wtorek czwartek piątek od godz.18 do 19.30 na sali AGROBIZNESU, sprzet do treningu i inne rzeczy są na sali .Treningi prowadzone będą przez trenera ZBIGNIEWA MALESZEWKIEGO i DARIUSZA SOCHALSKIEGO.Zapraszamy chłopców i dzięwczęta od 10 roku.Inne informacji na temat treningów ,zawodów,badań itd udzielę na sali treningowej .Trener Zbigniew Maleszewski DiDi
|
|
a co to za druzyna grala
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |