poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
czy to tylko SKANDAL??? !!!

Fresa-a Ty masz kogoś?w jakim wieku jesteś jak mogę zapytać?

dzięki za rady,ale są one znane,poprostu natrafiam mało odpowiednie,więc dlatego tak piszę,gdzie ich szukać :-),ale niekóre mało z domu wychodza i cieżko z nimi kontakt nawiązać-przelotne znajomości mnie nie interesują...,a dziewczynę za dużo powiedziane,jak się znajdzie dobrze,jak nie to ewentualnie koleżanka....

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: czy to tylko SKANDAL??? !!!

www.żal.pl

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Jeśli jakaś dzieczyna normalna chce od mnie kontakt to mam tymczasowe gg,

jak coś to piszcie nawet na niewidocznym napewno odpiszę....

o to nr. gg 25-808-597 Zapraszam wszystkie normalne dziewczyny.

Nie ma sensu się rozpisywać na forum.Popisać zawsze można.

Pozdrawiam

Treść jest ukryta

Krzyś kumpluw tyrz tyrz kupuje sprzedaje. Pozdrawiam

niee gustuje w czeczenach

polecam filmy :

"jak szczerbaty przegryzl kraty"
"usmiech traktorzysty"
"suche matjki na dnie morza"
"sucha woda brzegi moczy"
wspołczesny BATMAN = (twoj stary to nietoperz) duzo lepszy niz wszystkie czesci batmana
"po linkach przez zycie" -= SPIDERMAN

a tak serio to obejzyjcie sobie CHOOPERA , ong bak 3, undisputed III , ksiega ocalenia , ksiaze persji , fujary na tropie !

Ja jako nastolatka latałam tam b.często,miałam tam kilku fajnych znajomych (nie będę używać ksywek).Wspominam ten czas zawsze z uśmiechem.

Jedno co mogę powiedzieć to to że mieszkali tam wyjątkowi ludzie,kiedyś dla mnie jako dla młodej dziewczyny byli poprostu autorytetem, ludzie niezwykłego honoru, jeden za wszystkich wszyscy za jednego,Łomżyniacy z krwi i kości a nie jakaś tam wiocha...krzywda mi się tam nigdy nie stała - mimo że ja sama stamtąd nie pochodziłam tylko z południa..

Najbardziej latałam za (Ś.P.) Mundkiem - niezwykłym, wyjątkowym człowiekiem - kto go znał ten wie jaki był..

gdzie jeździcie z dziećmi na basen (takimi do dwóch lat) czy ktoś był z takim dzieckiem w Kolnie, albo coś słyszał o tym?

Główny Inspektorat Sanitarny uspokaja: - Jeśli ktoś się zdecyduje na kebab z Centralnego to wyżyje i nic mu nie będzie, bo wszystkie punkty małej gastronomii są poddane regularnej kontroli.

http://www.tvn24.pl/0,1670089,0,1,jak-ktos-zje-kebab-z-centralnego--to-wyzyje,wiadomosc.html

Trochę się wystraszyłem i się spytam forumowiczów czy nasze kebabownie są bezpieczne ?

Treningi odbywaja sie od 1 września poniedziałek wtorek czwartek piątek od godz.18 do 19.30 na sali AGROBIZNESU, sprzet do treningu i inne rzeczy są na sali .Treningi prowadzone będą przez trenera ZBIGNIEWA MALESZEWKIEGO i DARIUSZA SOCHALSKIEGO.Zapraszamy chłopców i dzięwczęta od 10 roku.Inne informacji na temat treningów ,zawodów,badań itd udzielę na sali treningowej .Trener Zbigniew Maleszewski

DiDi

a co to za druzyna grala

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org