Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Park Przemyslowy Lomza |
Nikt nie szuka kierowcy na busa ? Doświadczenie wszysstko mam ... Tak to juz jest ze nie ma roboty w tym kraju :/
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Park Przemyslowy Lomza |
Możemy Ci zrobić profesjonalną stronkę niedrogo. Na koncie mamy wiele projektow i bogate doswiadczenie wlasnie robimy stronke z elementami sklepu. Wiecej pod mailem byku40110@gmail.com
|
|
Polecam kolege wyzej bardzo mily i profesjonalnie podchodzi do pracy mozna sie z nim dogadac konkurencyjne ceny piszcie do niego robil mi strone i swietnie wyszla.
|
|
bede moze miał niedługo ale póki co nie mam , a ze swoim autem masz jakas oferte ? bo póki co to nie widziałem ani jednej...
|
|
Przybłęda nie wchodzi w grę. Mam małe dzieci w domu, nie chcę, żeby rozniósł mi jakieś choroby, musi być szczepiony.
|
|
To weź małego psiaka, idz z nim do weterynarza, zaszczep i będzie po kłopocie :) a tam bardzo dużo psiaków czeka na ciepły kąt w domu
|
|
Wszystkie psy w schronisku są szczepione, odrobaczone, sterylizowane ponieważ są pod stałą opieką lekarza weterynarii :) Zabranie stamtąd jednej choćby istoty sprawia, że tę jedną właśnie, możemy uszczęśliwić. A chyba warto dawać innym szczęście... Po naszym stosunku do zwierząt można wywnioskować jakimi jesteśmy ludźmi.
|
|
ja polecam Kwik
|
|
<profesor> Jeśli chcesz to i ciebie mogę potargać skoro myślisz ,że wszystko wiesz najlepiej! Więzienie to może twój drugi dom , bo nie mój. Tylko ze względu na to ,że nie skończyłam gimnazjum w odpowiednim czasie oznacza ,że jestem kryminalistką i jestem skazana z góry na potępienie? Człowieku weź się w garść i okaż zrozumienie dla drugiego człowieka. Twoja powierzchowność może cię bardzo mylić! Pisałąm już wcześniej,że wypadki chodzą po ludziach i nie każdy ma warunki do dobrego startu w swoim życiu. A tak przy okazji NA NAUKĘ NIGDY NIE JEST ZA PÓŹNO ! Dziękuję wszystkim za pomoc. Nawet tym , którzy uważają sie za lepszych nie widząc siebie... Wszystkie uczynki kiedyś wracają i nadejdzie taki dzień ,że i tobie życzliwy człowieku nikt nie poda ręki gdy będziesz potrzebował pomocy...
|
|
Co do schroniska to racja - są tam psy odrobaczane, szczepione, itd :) wiem bo wzięłam stamtad pieska niedawno :)
|
|
Salo- 120 dni Sodomy
|
|
W łomży chyba nigdzie ewentualnie z neta.
|
|
Chodziło raczej o jakią link, albo coś, bo jak powiedziałam chcę go wkleić do pracy a przed tym zaznaczyć kilka rzeczy. ale dzięki za kreatywne pomysły
|
|
Dzięki bardzo. Druga mapa jest bardzo przejrzsyta, ale jeżeli ktoś miałby coś jeszcze to proszę wysyłać. Im więcej tym lepiej ;)
|
|
lokalny patriota- przedział wiekowy to 18-21 ja mam niezanacznie więcej,ale jeszcze w tym wieku można spotkać normalniejsze,ale to w większości zajęte... dzięki za normalne wypowiedzi
|
|
Matrcin1234, gdzie nie pójdziesz masz jakieś kobiety. W parku, sklepie nawet w kolejce do lekarza. Wydaje mi się ,że na to nie ma recepty, choć wiadomo ,że np. ateistki nie spotkasz w kościele. Puby, kluby też nie są większym wyznacznikiem, bo czasem każdy ma ochotę wyjść choćby na piwo i nie znaczy to ,że jest 'mocno rozrywkowa'- jakkolwiek miałoby to zabrzmieć. Nie wiem czy szukasz dziewczyny czy poprostu damskiego towarzystwa. Bo jeśli to pierwsze to nie wiem czy jest sens jakoś wybitnie szukać- najprostszy sposób na sparzenie. Rób wszystko tak jak do tej pory a może sama się jakaś nawinie:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |