niedziela, 04 maja 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Park Przemyslowy Lomza

Nikt nie szuka kierowcy na busa ? Doświadczenie wszysstko mam ...
Tak to juz jest ze nie ma roboty w tym kraju :/

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Park Przemyslowy Lomza

Możemy Ci zrobić profesjonalną stronkę niedrogo. Na koncie mamy wiele projektow i bogate doswiadczenie wlasnie robimy stronke z elementami sklepu.

Wiecej pod mailem byku40110@gmail.com

Polecam kolege wyzej bardzo mily i profesjonalnie podchodzi do pracy mozna sie z nim dogadac konkurencyjne ceny piszcie do niego robil mi strone i swietnie wyszla.

bede moze miał niedługo ale póki co nie mam , a ze swoim autem masz jakas oferte ? bo póki co to nie widziałem ani jednej...

Przybłęda nie wchodzi w grę. Mam małe dzieci w domu, nie chcę, żeby rozniósł mi jakieś choroby, musi być szczepiony.

To weź małego psiaka, idz z nim do weterynarza, zaszczep i będzie po kłopocie :)
a tam bardzo dużo psiaków czeka na ciepły kąt w domu

Wszystkie psy w schronisku są szczepione, odrobaczone, sterylizowane ponieważ są pod stałą opieką lekarza weterynarii :)
Zabranie stamtąd jednej choćby istoty sprawia, że tę jedną właśnie, możemy uszczęśliwić. A chyba warto dawać innym szczęście...

Po naszym stosunku do zwierząt można wywnioskować jakimi jesteśmy ludźmi.

ja polecam Kwik

<profesor>
Jeśli chcesz to i ciebie mogę potargać skoro myślisz ,że wszystko wiesz najlepiej! Więzienie to może twój drugi dom , bo nie mój.
Tylko ze względu na to ,że nie skończyłam gimnazjum w odpowiednim czasie oznacza ,że jestem kryminalistką i jestem skazana z góry na potępienie?
Człowieku weź się w garść i okaż zrozumienie dla drugiego człowieka.
Twoja powierzchowność może cię bardzo mylić! Pisałąm już wcześniej,że wypadki chodzą po ludziach i nie każdy ma warunki do dobrego startu w swoim życiu.
A tak przy okazji NA NAUKĘ NIGDY NIE JEST ZA PÓŹNO !

Dziękuję wszystkim za pomoc. Nawet tym , którzy uważają sie za lepszych nie widząc siebie...
Wszystkie uczynki kiedyś wracają i nadejdzie taki dzień ,że i tobie życzliwy człowieku nikt nie poda ręki gdy będziesz potrzebował pomocy...

Co do schroniska to racja - są tam psy odrobaczane, szczepione, itd :) wiem bo wzięłam stamtad pieska niedawno :)

Salo- 120 dni Sodomy

W łomży chyba nigdzie ewentualnie z neta.

Chodziło raczej o jakią link, albo coś, bo jak powiedziałam chcę go wkleić do pracy a przed tym zaznaczyć kilka rzeczy. ale dzięki za kreatywne pomysły

Dzięki bardzo. Druga mapa jest bardzo przejrzsyta, ale jeżeli ktoś miałby coś jeszcze to proszę wysyłać. Im więcej tym lepiej ;)

lokalny patriota- przedział wiekowy to 18-21 ja mam niezanacznie więcej,ale jeszcze w tym wieku można spotkać normalniejsze,ale to w większości zajęte...

dzięki za normalne wypowiedzi

Matrcin1234, gdzie nie pójdziesz masz jakieś kobiety. W parku, sklepie nawet w kolejce do lekarza. Wydaje mi się ,że na to nie ma recepty, choć wiadomo ,że np. ateistki nie spotkasz w kościele. Puby, kluby też nie są większym wyznacznikiem, bo czasem każdy ma ochotę wyjść choćby na piwo i nie znaczy to ,że jest 'mocno rozrywkowa'- jakkolwiek miałoby to zabrzmieć.
Nie wiem czy szukasz dziewczyny czy poprostu damskiego towarzystwa. Bo jeśli to pierwsze to nie wiem czy jest sens jakoś wybitnie szukać- najprostszy sposób na sparzenie. Rób wszystko tak jak do tej pory a może sama się jakaś nawinie:)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

różne
Brykiet drzewny (opał ze zrębki liściastej). Możliwy transport. 800 zł/tona (40 worków po 25 kg).
tel. 509094086
auto-moto
Skup Aut Plus. Najlepsze ceny w regionie, wszystkie marki, odbiór lawetą. Kupimy Twoje Auto także auta bez OC, przeglądu, uszkodzone.
tel. 791824326
usługi
Wycinka drzew, pielęgnacja drzew trudnych. Podnośnik koszowy, technika alpinistyczna, wynajem podnośnika, prace instalacyjne i remontowe na wysokości. Frezowanie pni drzew do 30 cm poniżej poziomu gruntu. Usługi rębakiem do gałęzi. Faktura.
tel. 698727998
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org