Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ABSURD! Bo autor nie ma praw autorskich do... hymnu |
lokalny patrioto! jednak pozostanę przy własnym zdaniu- nie ma normalnych dziewczyn i nie ma normalnych chłopaków! ja bynajmniej nie spotykam w łomży takich osób.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ABSURD! Bo autor nie ma praw autorskich do... hymnu |
to co chcesz wiedzieć więcej? chyba nie oczekujesz, że Ci wszystkie dane ktoś poda :)
|
|
hmm.. aż trudno mi w to uwierzyć że już ma rodzinę. :) nie uwierzę póki nie zobaczę ale dzięki za info :)
|
|
ha ha bardzo śmieszne . wiedzę że poczucie humoru Ci dopisuje ..
|
|
A ciekawe co ja takiego robię przed kompem, hmm... to nawet posiedzieć przed nim nie wolno?? U siebie jestem, mogę robić co chcę.
|
|
fionix wiem,że to może nie miejsce odpowiednie,ale to chodzi o zwykłe popisanie,czy na gg,czy email-owo.A ile masz lat? madziaVV,sorki za wpis pod Twoim tematem-może przesadziłem i może chesz jednak popisać,ta wypowiedz Twoja ostatnia zmieniła moje zdanie na Twój temat....,poprostu wcześniej zle Cię zrozumiałem to,że dobrze Ci samej nie oznacza,że nie chcesz nikogo poznać :-)
|
|
madziaVV sprostowałem już to u siebie i jest wszystko ok-zle Cie zrozumiałem i dokładnie to samo napisałem,co Ty teraz tu....sorki,ale każdy ma prawo być mylny.....
|
|
a proszę Ciebie bardzo, jakoś mi się zdaje że żony nie ma... ale dla swojego świętego spokoju ostrzeż ją .. niech Ci ulży :))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |