wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ABSURD! Bo autor nie ma praw autorskich do... hymnu

lokalny patrioto!

jednak pozostanę przy własnym zdaniu- nie ma normalnych dziewczyn i nie ma normalnych chłopaków!

ja bynajmniej nie spotykam w łomży takich osób.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ABSURD! Bo autor nie ma praw autorskich do... hymnu

to co chcesz wiedzieć więcej? chyba nie oczekujesz, że Ci wszystkie dane ktoś poda :)

hmm.. aż trudno mi w to uwierzyć że już ma rodzinę. :) nie uwierzę póki nie zobaczę ale dzięki za info :)

ha ha bardzo śmieszne . wiedzę że poczucie humoru Ci dopisuje ..

A ciekawe co ja takiego robię przed kompem, hmm... to nawet posiedzieć przed nim nie wolno?? U siebie jestem, mogę robić co chcę.

fionix wiem,że to może nie miejsce odpowiednie,ale to chodzi o zwykłe popisanie,czy na gg,czy email-owo.A ile masz lat?

madziaVV,sorki za wpis pod Twoim tematem-może przesadziłem i może chesz jednak popisać,ta wypowiedz Twoja ostatnia zmieniła moje zdanie na Twój temat....,poprostu wcześniej zle Cię zrozumiałem to,że dobrze Ci samej nie oznacza,że nie chcesz nikogo poznać :-)

madziaVV sprostowałem już to u siebie i jest wszystko ok-zle Cie zrozumiałem i dokładnie to samo napisałem,co Ty teraz tu....sorki,ale każdy ma prawo być mylny.....

a proszę Ciebie bardzo, jakoś mi się zdaje że żony nie ma... ale dla swojego świętego spokoju ostrzeż ją .. niech Ci ulży :))

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org