czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czy po wypłatę chodzi pan z wyrokiem

w lasach tylko dzikie swinie grasuja

DiDi

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czy po wypłatę chodzi pan z wyrokiem

może urlop ?!

lateks

tragiczne zagrania to nie dla mnie, wole u siebie zostac i spac

DiDi

jaki TOTOmix???????

No tak, niektórzy ludzie to rzeczywiście zachowują się jak dzikie świnie i grasują po forum.

spacerujac po lomzy odkrylam wiele ciekawych miejsc , wyjatkowo uroczych, ktore podkreslaja wspaniala urbanizacje tego prowincjalnego miasteczka.
Jednym sa oczywiscie , nowe ,wspaniale, obszerne bloki, ktore ciagna sie prawie wzdluz szosy biegnacej do zambrowa.naprawde jakosc materialu jak i pracy zachwyca oko zwyklego przechodnia.Drugim pieknym zagospodarowaniem obszaru ,wedlug mnie, jest wspaniala zmodernizowana ulica Pilsudskiego, ona nadaje splendoru Lomzy i tzw powiewu z wielkiego swiata. Nie bede wspominala o starowce, jaka kazdy od wiekow zna i docenia wysilki ratusza na jej odnowe.Lomza zalana jest wieloma nacjami, jedna z nich mozna zauwazyc na kazdym zakatku ulicy, i to oni... Czeczeni nudza niepokuj w Lomzanach.

Szczebiotko dla Twojej wiadomości jak jestem w Paryżu to mieszkam w 3 dzielnicy, na pigalaku byłem raz z czystej ciekawości, osobiście wolę zwiedzać Luwr lub ogólnie spacerować w okolicach republiqe. A co do tego pigalaka to był czysty żart, już tak nie bierz wszystkiego na serio ;)) Ogólnie to by mi było bardzo miło zobaczyć Paryż z kimś kto go dobrze zna.

Może spróbuję...faktycznie szkoda kasy i zdrowia...ale nałóg powraca nawet po kilku latach.

znam bardzo dobrze Paryz, moze az....., ale po takim trzy godzinnym zwiedzaniu, z osobami, ktore sa niemile nastawione do przewodnika, lub agresywne, po nie doslysza co tamten mowi lub nie rozumieja historii Francji czy Paryza, lub nazwy ulic im sie gubia i myla -z takim zwiedzajacym trudno dojsc do porozumienia
Aby zostac przewodnikiem nalezy dobrze znac historie i co najmniej dwa jezyki. Ktos , kto zna jeden nie jest wstanie prowadzic grupy albo 1 obcokrajowca.

Myślę, że moglibyśmy dojść do porozumienia w czasie zwiedzania, może akurat kiedyś oprowadzisz mnie po ciekawych miejscach. A jakie są Twoje ulubione miejsca w Paryżu?

poczytajcie sobie to piszą sami policjanci - czy oni mało zarabiają chyba nie.

link
http://www.ifp.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=18199&postdays=0&postorder=asc&start=1410

mam ich kilka, ale najbardziej lubie le Jardin des Plantes- wchodzac do ogrodu odczuwam tajemniczosc tego miejsca i zastanawiam sie kto moglby spaserowac przede mna na tym chodniku...Jestem zafascynowana drzewami i ich forma, lubie kre,te sciezki i stare budynki zatopione w zieleni
nmoze moje opowiesci Cie nudza????trudno

DiDi

Wręcz przeciwnie, są bardzo ciekawe ;) ja ogólnie lubię spacerować po Paryżu, rożnymi, zwykłymi uliczkami i obserwowaniem tego co się tam dzieje.

Nikt mi nigdy nie zwrócił na to uwagi ;)

Kamery były zapatrzone w telebimy !!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org