Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy po wypłatę chodzi pan z wyrokiem |
w lasach tylko dzikie swinie grasuja DiDi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy po wypłatę chodzi pan z wyrokiem |
może urlop ?! lateks
|
|
tragiczne zagrania to nie dla mnie, wole u siebie zostac i spac DiDi
|
|
jaki TOTOmix???????
|
|
No tak, niektórzy ludzie to rzeczywiście zachowują się jak dzikie świnie i grasują po forum.
|
|
spacerujac po lomzy odkrylam wiele ciekawych miejsc , wyjatkowo uroczych, ktore podkreslaja wspaniala urbanizacje tego prowincjalnego miasteczka. Jednym sa oczywiscie , nowe ,wspaniale, obszerne bloki, ktore ciagna sie prawie wzdluz szosy biegnacej do zambrowa.naprawde jakosc materialu jak i pracy zachwyca oko zwyklego przechodnia.Drugim pieknym zagospodarowaniem obszaru ,wedlug mnie, jest wspaniala zmodernizowana ulica Pilsudskiego, ona nadaje splendoru Lomzy i tzw powiewu z wielkiego swiata. Nie bede wspominala o starowce, jaka kazdy od wiekow zna i docenia wysilki ratusza na jej odnowe.Lomza zalana jest wieloma nacjami, jedna z nich mozna zauwazyc na kazdym zakatku ulicy, i to oni... Czeczeni nudza niepokuj w Lomzanach.
|
|
Szczebiotko dla Twojej wiadomości jak jestem w Paryżu to mieszkam w 3 dzielnicy, na pigalaku byłem raz z czystej ciekawości, osobiście wolę zwiedzać Luwr lub ogólnie spacerować w okolicach republiqe. A co do tego pigalaka to był czysty żart, już tak nie bierz wszystkiego na serio ;)) Ogólnie to by mi było bardzo miło zobaczyć Paryż z kimś kto go dobrze zna.
|
|
Może spróbuję...faktycznie szkoda kasy i zdrowia...ale nałóg powraca nawet po kilku latach.
|
|
znam bardzo dobrze Paryz, moze az....., ale po takim trzy godzinnym zwiedzaniu, z osobami, ktore sa niemile nastawione do przewodnika, lub agresywne, po nie doslysza co tamten mowi lub nie rozumieja historii Francji czy Paryza, lub nazwy ulic im sie gubia i myla -z takim zwiedzajacym trudno dojsc do porozumienia Aby zostac przewodnikiem nalezy dobrze znac historie i co najmniej dwa jezyki. Ktos , kto zna jeden nie jest wstanie prowadzic grupy albo 1 obcokrajowca.
|
|
Myślę, że moglibyśmy dojść do porozumienia w czasie zwiedzania, może akurat kiedyś oprowadzisz mnie po ciekawych miejscach. A jakie są Twoje ulubione miejsca w Paryżu?
|
|
poczytajcie sobie to piszą sami policjanci - czy oni mało zarabiają chyba nie. link http://www.ifp.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=18199&postdays=0&postorder=asc&start=1410
|
|
mam ich kilka, ale najbardziej lubie le Jardin des Plantes- wchodzac do ogrodu odczuwam tajemniczosc tego miejsca i zastanawiam sie kto moglby spaserowac przede mna na tym chodniku...Jestem zafascynowana drzewami i ich forma, lubie kre,te sciezki i stare budynki zatopione w zieleni nmoze moje opowiesci Cie nudza????trudno DiDi
|
|
Wręcz przeciwnie, są bardzo ciekawe ;) ja ogólnie lubię spacerować po Paryżu, rożnymi, zwykłymi uliczkami i obserwowaniem tego co się tam dzieje.
|
|
Nikt mi nigdy nie zwrócił na to uwagi ;)
|
|
Kamery były zapatrzone w telebimy !!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |