sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
wolnosc slowa wg pis

Jasiu
genjuszu
jesteś miłością mojego życia
wyjdę za ciebie
jak tylko odbierzesz dowód
w 2020
hehe

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: wolnosc slowa wg pis

No i? Jego psy, jego sprawa...

MiYu, ja nie myle pojec, dlatego celowo umieszczam je w cudzyslowach, bo uwazam tak samo. O tym, kto jest hodowca swiadczy jego podejscie do zwierzat, a nie przynaleznosc do jakiegos zwiazku i papierki.
Dlatego wkurza mnie, ze niektorzy przyznali sobie monopol na bycie "prawdziwymi hodowcami" i nieustannie obrzucaja blotem pozostalych, kompletnie nic o nich nie wiedzac. Starczy zwrot "bez rodowodu" i juz potrafia na czlowieka wylac wiadro pomyj, chociaz moga ani go nie znac, ani nie maja pojecia jakie ma podejscie do zwierzat. A jest tak jak piszesz, zwiazek to jedno bagno. Jak sie kogos ocenia, to warto najpierw spojrzec na siebie. Bajeczki o wielkich idealach, a z drugiej strony pazernosc i przekrety, byle tylko wyjsc na swoje.

Bar Smakosz znajduje się w budynku przy blokach wojskowych , kiedyś był tam sklep muzyczny.

wiejska dorzucam + reszty nie znam wiec nie pisze

DAJEESZ

raczej na rowerach, a ten pierwszy mondrala starym Tds-em

Mój głos na Panią z Savany

konkurs na najfajniejszy salon fryzjerski i na najładniejszą fryzjerkę z łomży kogo byście wytypowali?

Ma zowsze Łomża

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org