Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wolnosc slowa wg pis |
Jasiu genjuszu jesteś miłością mojego życia wyjdę za ciebie jak tylko odbierzesz dowód w 2020 hehe nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wolnosc slowa wg pis |
No i? Jego psy, jego sprawa... MiYu, ja nie myle pojec, dlatego celowo umieszczam je w cudzyslowach, bo uwazam tak samo. O tym, kto jest hodowca swiadczy jego podejscie do zwierzat, a nie przynaleznosc do jakiegos zwiazku i papierki. Dlatego wkurza mnie, ze niektorzy przyznali sobie monopol na bycie "prawdziwymi hodowcami" i nieustannie obrzucaja blotem pozostalych, kompletnie nic o nich nie wiedzac. Starczy zwrot "bez rodowodu" i juz potrafia na czlowieka wylac wiadro pomyj, chociaz moga ani go nie znac, ani nie maja pojecia jakie ma podejscie do zwierzat. A jest tak jak piszesz, zwiazek to jedno bagno. Jak sie kogos ocenia, to warto najpierw spojrzec na siebie. Bajeczki o wielkich idealach, a z drugiej strony pazernosc i przekrety, byle tylko wyjsc na swoje.
|
|
Bar Smakosz znajduje się w budynku przy blokach wojskowych , kiedyś był tam sklep muzyczny.
|
|
wiejska dorzucam + reszty nie znam wiec nie pisze
|
|
DAJEESZ
|
|
raczej na rowerach, a ten pierwszy mondrala starym Tds-em
|
|
Mój głos na Panią z Savany
|
|
konkurs na najfajniejszy salon fryzjerski i na najładniejszą fryzjerkę z łomży kogo byście wytypowali? Ma zowsze Łomża
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |