Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sarkozy aresztowany-- A kiedy aresztują Donalda Tuska.!! |
http://allegro.pl/item1150797169_wentylator_podlogowy_pilot_1760_g_gwar_f_vat.html http://allegro.pl/item1150678344_czarny_i_bialy_wentylator_scarlett_z_pilotem_timer.html chyba najlepsze w dobrej cenie. i z pilotem !
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sarkozy aresztowany-- A kiedy aresztują Donalda Tuska.!! |
Odpisalem. No i czekam.
|
|
Ale jedziesz ;)
|
|
syf ta telepizza raz tam tez mialem przyjemnosc skosztowac syf normalnie wzielismy z ziomkami bez sosu to normalnie wolałbym zjesc bułke zwykłą z maslem hhaahahahahhahaha
|
|
zespół SMILE mi bardzo przypadł do gustu jeśli chodzi o wesela :)
|
|
Nie umiesz pisać, więc bardzo prawdopodobne, że również nie potrafisz czytać, a już na pewno ze zrozumieniem. Zapewne info. o promocji była poprawna, ale... Znam rozwiązanie Twoich problemów z życiem codziennym, wystarczy skończyć, lub wrócić do szkoły.
|
|
do : mistereco no to fajnie . ja mialem MS podzielony na 2 etapy znaczy najpierw test na komputerze a za tydzien dopiero rozmowa z pania psycholog. A nie wiesz może ile maja czasu na danie odpowiedzi o wynikach?
|
|
Tak radiowy.
|
|
m1ch4lina !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ty paziu wielki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to była właśnie dla ciebie propozycja na weeeekend.!!!!!!!!!!!!!! przecież bardzo szukałaś tego gościa z passatem ,że aż zśmiecasz forim takimi tematami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
i po co to wzburzenie? kierownictwo telepizzy sie zdenerwowalo ;) ?
|
|
Uspac go
|
|
nie polecam firmy bylem umówiony na rozmowę na 11 o 11 15 przychodzi pani i mówi poczeka tam z 5 min bo zajęta jestem poczekałem do 11 40 pani oczywiście nie przyszła zapukałem do niej a pani wielce oburzona zapraszam jutro bo dziś nie mam czasu !!! i dałem sobie na spokój
|
|
Hej, mam coś dla Was!!!!!!!!!!!!!!! Bezpłatne studia podyplomowe przygotowujące do wykonywania zawodu nauczyciela przedmiotów zawodowych w Łomży! http://www.lomza.janski.edu.pl/Uczelnia,studia_podyplomowe_dofinansowane_z_funduszy_unii_europejskiej_pokl.html przed chwilą dzwoniłam i są jeszcze miejsca:)
|
|
u nas w łomży nic się nie dzieje jak zawsze w kazdym innym miescie tylko nie u nas i żaden feel tego niezmieni a na mazurach imprez pełno .od piątku zaczynają się Dni i Noce Szczytna w piątek wystąpią Farben lehre i Jamal w sobote Maryla Rodowicz ,Czerwone Gitary ,The Beatles revival to ci goscie z czech ktorzy byli w ostatniej edycji mam talent jakby ktos nieznał no i golec orkiestra a w niedziele od17 na placu zagrają sidney polak afromental i akcent wszystko za free pomine juz piknik country w mrągowie przez cały weekend oraz dni olecka ktore zaczynają sie od 23lipca -w piatek o 21 koncert maryli rodowicz a o 22 30budki suflera a w sobote 24lipca janusz panasewicz tez powiinniscie kojarzyc go .dodajmy do tego jarmark świętego jakuba w olsztynie i mamy cały obraz jak wyglada nasze miasto na tym tle
|
|
dzis w olszynach cos jest
|
|
Witam . Nie mogę nigdzie znaleźć firmy w łomży lub okolicach , która uszczelni mi klimatyzację w Samochodzie . Proszę polećcie kogoś , kto mi to za serwisuje i nabije czynnikiem
|
|
kazdy gatunek co kto lubi
|
|
Wybieram się na konsultację do Dr. Łysonia z Białegostoku(przyjmuje na rybakach). Czy ktoś leczył się u niego, bo chciałbym poznać opinię o nim i o jakości wykonywanych przez niego zabiegów operacyjnych. Jeśli ktoś z was miał styczność z tym lekarzem, proszę o opinie. Z góry dzięki !!!!!!!!!!!!!!
|
|
mila obsluga hmm...Ta pani z Savany rzeczywiscie bardzo mila dam glos ,a po za tym to ikiedys byl taki mily pan na statku ,Adam sie nazywal ale czy on tam jeszcze pracuje? pozdrawiam
|
|
Po najlepsze jedzenie moim zdaniem trzeba troche za Lomze wyjechac do Zbyszka w Nowogrodzie,najlepszy zurek jaki kiedykolwiek jadlem,albo blin ze strogonovem....mmm....paluszkii lizac...pychotka,polecam :p
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |