sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Sarkozy aresztowany-- A kiedy aresztują Donalda Tuska.!!

http://allegro.pl/item1150797169_wentylator_podlogowy_pilot_1760_g_gwar_f_vat.html

http://allegro.pl/item1150678344_czarny_i_bialy_wentylator_scarlett_z_pilotem_timer.html

chyba najlepsze w dobrej cenie. i z pilotem !

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Sarkozy aresztowany-- A kiedy aresztują Donalda Tuska.!!

Odpisalem. No i czekam.

Ale jedziesz ;)

syf ta telepizza raz tam tez mialem przyjemnosc skosztowac syf normalnie wzielismy z ziomkami bez sosu to normalnie wolałbym zjesc bułke zwykłą z maslem hhaahahahahhahaha

zespół SMILE mi bardzo przypadł do gustu jeśli chodzi o wesela :)

Nie umiesz pisać, więc bardzo prawdopodobne, że również nie potrafisz czytać, a już na pewno ze zrozumieniem. Zapewne info. o promocji była poprawna, ale...
Znam rozwiązanie Twoich problemów z życiem codziennym, wystarczy skończyć, lub wrócić do szkoły.

do : mistereco
no to fajnie . ja mialem MS podzielony na 2 etapy znaczy najpierw test na komputerze a za tydzien dopiero rozmowa z pania psycholog. A nie wiesz może ile maja czasu na danie odpowiedzi o wynikach?

Tak radiowy.

m1ch4lina !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ty paziu wielki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
to była właśnie dla ciebie propozycja na weeeekend.!!!!!!!!!!!!!!
przecież bardzo szukałaś tego gościa z passatem ,że aż zśmiecasz forim takimi tematami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

i po co to wzburzenie?
kierownictwo telepizzy sie zdenerwowalo ;) ?

Uspac go

nie polecam firmy bylem umówiony na rozmowę na 11 o 11 15 przychodzi pani i mówi poczeka tam z 5 min bo zajęta jestem poczekałem do 11 40 pani oczywiście nie przyszła zapukałem do niej a pani wielce oburzona zapraszam jutro bo dziś nie mam czasu !!! i dałem sobie na spokój

Hej, mam coś dla Was!!!!!!!!!!!!!!!
Bezpłatne studia podyplomowe przygotowujące do wykonywania zawodu nauczyciela przedmiotów zawodowych w Łomży!

http://www.lomza.janski.edu.pl/Uczelnia,studia_podyplomowe_dofinansowane_z_funduszy_unii_europejskiej_pokl.html

przed chwilą dzwoniłam i są jeszcze miejsca:)

u nas w łomży nic się nie dzieje jak zawsze w kazdym innym miescie tylko nie u nas i żaden feel tego niezmieni a na mazurach imprez pełno .od piątku zaczynają się Dni i Noce Szczytna w piątek wystąpią Farben lehre i Jamal w sobote Maryla Rodowicz ,Czerwone Gitary ,The Beatles revival to ci goscie z czech ktorzy byli w ostatniej edycji mam talent jakby ktos nieznał no i golec orkiestra a w niedziele od17 na placu zagrają sidney polak afromental i akcent wszystko za free pomine juz piknik country w mrągowie przez cały weekend oraz dni olecka ktore zaczynają sie od 23lipca -w piatek o 21 koncert maryli rodowicz a o 22 30budki suflera a w sobote 24lipca janusz panasewicz tez powiinniscie kojarzyc go .dodajmy do tego jarmark świętego jakuba w olsztynie i mamy cały obraz jak wyglada nasze miasto na tym tle

dzis w olszynach cos jest

Witam .
Nie mogę nigdzie znaleźć firmy w łomży lub okolicach , która uszczelni mi klimatyzację w Samochodzie . Proszę polećcie kogoś , kto mi to za serwisuje i nabije czynnikiem

kazdy gatunek co kto lubi

Wybieram się na konsultację do Dr. Łysonia z Białegostoku(przyjmuje na rybakach). Czy ktoś leczył się u niego, bo chciałbym poznać opinię o nim i o jakości wykonywanych przez niego zabiegów operacyjnych. Jeśli ktoś z was miał styczność z tym lekarzem, proszę o opinie.

Z góry dzięki !!!!!!!!!!!!!!

mila obsluga hmm...Ta pani z Savany rzeczywiscie bardzo mila dam glos ,a po za tym to ikiedys byl taki mily pan na statku ,Adam sie nazywal ale czy on tam jeszcze pracuje?
pozdrawiam

Po najlepsze jedzenie moim zdaniem trzeba troche za Lomze wyjechac do Zbyszka w Nowogrodzie,najlepszy zurek jaki kiedykolwiek jadlem,albo blin ze strogonovem....mmm....paluszkii lizac...pychotka,polecam :p

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org