Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Z boku widać lepiej? |
Autor: cezar1 (---.dynamic.gprs.plus.pl) Data: 13-07-10 20:38 ja jusz mam bilet ja tesz jusz mam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Z boku widać lepiej? |
Thomasku - wulgarny popaprańcze - sam widzisz, że nie potrafisz zachować kultury. Jesteś jak Gimp z Pulp Fiction - lubisz jak cię Czeczeni z kałem mieszają. Tu na forum możesz się podbudować - postraszyć, bo wiesz, że nic ci nie grozi. Właśnie dlatego czasem wstyd być Polakiem - przez takich gnojków jak ty. A o moim tyłku to możesz tylko pomarzyć zboczusiu.
|
|
Podjeżdżałem sobie dzisiaj ok.południa chyba z tym taksówkarzem,o którego pytasz i nic do niego nie mam. Autko czyste,fajami nie śmierdzialo,na kasę mnie nie naciągnął,spod "Marzenia" na Południe wziął tyle co inni,wiec pytanie,co Ci przeskrobał? No chyba to,że pysk ma mało wyjściowy,model z żurnala to on nie jest,ale to kwestia gustu,podobno są takie gustujące w pierwotniakach. Wykonuje swoją pracę i oby robił to dobrze a jak coś Ci nie pasuje,to dzwoń do korporacji i wyjaśniaj. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Cwaniaczek podniecaja cie takie rzeczy? Ludzie aninimowo wyzywaja ojca dziecka... TO jest dopiero zalosne. Jezeli czyta to ojciec dziecka to wg mnie robisz dobrze, bron swego dziecka i walcz z tym glupim systemem, Ty przynajmniej walczysz, inni rodzice poddali by sie i do innej szkoly poszli. Nie idz za baranim stadem i walcz o swoje! Pozdrawiam
|
|
kupujcie buty oryginalne dluzej trzymaja raz mialem fajne buty z rbk lub adidasa 3 lata trzymjaly !
|
|
samemu zdejmij po co płacić
|
|
:) Właśnie widze jak kręcisz i manipulujesz wypowiedźmi.Tak to ja nie mam argumentów. Ha ha ha. Polaków szanuje tylko tych porządnych ,a nie złodzieji czy opierdalaczy.
|
|
Rub-RubToskania 2010 koch nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
m1ch4lina BLOKADA(OUT) Zapraszam również na koncert Don Guralesko który odbędzie się w Twierdzy 30 lipca. Ale Eminem to też będzie wydarzenie roku
|
|
restauracja chińska, zapowiada się że będzie to porządny lokal, a nie to co na giełczyńskiej; Słyszałem że już otwarte, trzeba wpaść do tego złotego smoka i się przekonać jak jest.
|
|
malutka20 ******** jestes i to ostro :) Autor: malutka_20 (---.adsl.inetia.pl) Data: 14-07-10 10:58 nie nie poczulam sie gorsza tylko stare baby zajely sobie miejsce ktore juz studia maja. nieudacznikiem mozesz byc ty! Zabronisz im studiowac? Bo co? Bo jestes mloda? Mloda i glupia. Studia sa dla osob w kazdym wieku.
|
|
Czy posiada ktos z was nagranie/a starszego który wystąpił 2 lipca na supportach ?
|
|
green jak rozumiem najlepsze lody tylko ty robisz?a mialo nie byc auto reklamy....
|
|
moze opisz nam jak robisz te swoje pyszne ,cudowne LODZIKI.(cokolwiek by to znaczylo) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
tak jest tak napisane ale rekrutacja zaczyna sie od 2 lipca jak napisalam powyzej a nie od 28 czerwca tumany przychodza studenci a tam juz jest lista gotowa o ktorej nikt nie wie i ktorej nie ma na internecie kto przyszedl przypadkowo to wiedzial
|
|
tylko nie na Broniewskiego (zamieniają części) polecam Xseromax na mazowieckiej.
|
|
auuuuu
|
|
skoczylas to ci w oko napłuł gówniaro ty !! Od kiedy my na ty
|