niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Z boku widać lepiej?

Autor: cezar1 (---.dynamic.gprs.plus.pl)
Data: 13-07-10 20:38

ja jusz mam bilet

ja tesz jusz mam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Z boku widać lepiej?

Thomasku - wulgarny popaprańcze - sam widzisz, że nie potrafisz zachować kultury. Jesteś jak Gimp z Pulp Fiction - lubisz jak cię Czeczeni z kałem mieszają. Tu na forum możesz się podbudować - postraszyć, bo wiesz, że nic ci nie grozi.
Właśnie dlatego czasem wstyd być Polakiem - przez takich gnojków jak ty.

A o moim tyłku to możesz tylko pomarzyć zboczusiu.

Podjeżdżałem sobie dzisiaj ok.południa chyba z tym taksówkarzem,o którego pytasz i nic do niego nie mam.
Autko czyste,fajami nie śmierdzialo,na kasę mnie nie naciągnął,spod "Marzenia" na Południe wziął tyle co inni,wiec pytanie,co Ci przeskrobał?
No chyba to,że pysk ma mało wyjściowy,model z żurnala to on nie jest,ale to kwestia gustu,podobno są takie gustujące w pierwotniakach.
Wykonuje swoją pracę i oby robił to dobrze a jak coś Ci nie pasuje,to dzwoń do korporacji i wyjaśniaj.

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Cwaniaczek podniecaja cie takie rzeczy?
Ludzie aninimowo wyzywaja ojca dziecka... TO jest dopiero zalosne.
Jezeli czyta to ojciec dziecka to wg mnie robisz dobrze, bron swego dziecka i walcz z tym glupim systemem, Ty przynajmniej walczysz, inni rodzice poddali by sie i do innej szkoly poszli. Nie idz za baranim stadem i walcz o swoje!
Pozdrawiam

kupujcie buty oryginalne
dluzej trzymaja
raz mialem fajne buty z rbk lub adidasa 3 lata trzymjaly !

samemu zdejmij po co płacić

:) Właśnie widze jak kręcisz i manipulujesz wypowiedźmi.Tak to ja nie mam argumentów. Ha ha ha.

Polaków szanuje tylko tych porządnych ,a nie złodzieji czy opierdalaczy.

Rub-RubToskania 2010 koch

m1ch4lina BLOKADA(OUT)

Zapraszam również na koncert Don Guralesko który odbędzie się w Twierdzy 30 lipca. Ale Eminem to też będzie wydarzenie roku

restauracja chińska, zapowiada się że będzie to porządny lokal, a nie to co na giełczyńskiej; Słyszałem że już otwarte, trzeba wpaść do tego złotego smoka i się przekonać jak jest.

malutka20 ******** jestes i to ostro :)

Autor: malutka_20 (---.adsl.inetia.pl)
Data: 14-07-10 10:58

nie nie poczulam sie gorsza tylko stare baby zajely sobie miejsce ktore juz studia maja. nieudacznikiem mozesz byc ty!

Zabronisz im studiowac? Bo co? Bo jestes mloda? Mloda i glupia. Studia sa dla osob w kazdym wieku.

Czy posiada ktos z was nagranie/a starszego który wystąpił 2 lipca na supportach ?

green jak rozumiem najlepsze lody tylko ty robisz?a mialo nie byc auto reklamy....

moze opisz nam jak robisz te swoje pyszne ,cudowne LODZIKI.(cokolwiek by to znaczylo)

tak jest tak napisane ale rekrutacja zaczyna sie od 2 lipca jak napisalam powyzej a nie od 28 czerwca tumany przychodza studenci a tam juz jest lista gotowa o ktorej nikt nie wie i ktorej nie ma na internecie kto przyszedl przypadkowo to wiedzial

tylko nie na Broniewskiego (zamieniają części) polecam Xseromax na mazowieckiej.

auuuuu

skoczylas to ci w oko napłuł gówniaro ty !! Od kiedy my na ty

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org