Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
O "take Polske" walczyliście...? |
Zamknij ryj gnoju mały. Masz najmniej do powiedzenia tutaj bachu jeden ty. Temat zamknięty !
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: O "take Polske" walczyliście...? |
do balthazar2205 co za zbieg okoliczności dzwoniąc pod ten numer pare dni temu mieściła się tam agencja towarzyska odkupiłeś numer czy tam pracujesz ,tylko zastanawiam się w jakim charakterze
|
|
boski juz ci napisalem co o tobie mysle co do kolegow to niestety mam ich wielu tu i w polsce zdziwil bys sie....chcesz pogadac???? Masz kur...a co ci bede zalowal nie wpierdal....j sie do mnie jak sam siedzisz **** na wulkanie a to mala wyspa.... 8696288....dawaj rudy błazen z druhem
|
|
Która szkoła 3LO czy Katol ?
|
|
do balthazar2205 jeszcze chyba nikt cie tak nie poirytował,każdemu tak rozdajesz swój tel.lepiej sie kładz spać bo zaśpisz i sie konkurencja wpie... na rewir i nie będzie z czym do skupu polecieć rudy błazen z druhem
|
|
3 LO w katoliku jest porabana dyrektorka ktora tylo stwarza problemy nie wiadomo z czego. a co do trzeciego moj brat skaczyl je rok temu i jest zadowolony
|
|
odzywaj sie a ja wezme wolne i pojade na polnoc (twoj koszmar) zreszta i tak zadzwonie do m..ka lub g..y zapytam ilu tam tych grzeskow jast tylko jutro bo dzis nie chce przeszkadzac chociaz pora wczesna...i jak nie masz pojecia o czym pisze ojciec o czym ty do mnie rozmawiasz???? Jak ktos podchodzi do sprawy wulgarnie to ja go glaskac nie bede kobieta powinna inaczej ujac swoja wypowiedz a nie odrazu jedzie z grubej rury jak o to ci chodzi....a tak wogole to jestem tu tylko w weekendy i malo mnie widac czemu akurat do mnie zes ruszl???? zapewne ze jestem na wyspie ''' Dobra to tyle napewno jeszcze sie spotkamy
|
|
podejrzewam ze pewnie tak...hahaha rudy błazen z druhem
|
|
za 40 to partacze bierz tych za 70
|