Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
człowiek ryba |
Za dużo polityków siedzi w naszym sejmie trzeba ich kilku wyzucić! Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: człowiek ryba |
Drogi Maćku flacha sie niepokazuje to narazie piwko Gosia
|
|
Pocieszcie się, że to nie koniec nowinek, Ministerstwo Kultury ma zamiar wprowadzić opłatę za wypożyczanie książek w bibliotekach. Świąteczne pozdrowienia.
|
|
To prawda ,że mamy w Polsce tylko 4 grupy zawodowe:)Ale pielęgniarki nie blokują ulic i nie wysypują zboża z pociągów:P No i sam miałem okazję się przekonać,że nie taki diabeł straszny jak go maluja(sorki -opisują)!Jak to ktoś ładnie napisał wyżej-nie wyogólniajcie-bo to,że jest parę czarnych owiec w stadzie nie przesądza o całej reszcie:)pozdro
|
|
Nie tylko w Polsce ale i zagranicą są też takie wysokie ceny hehe mój świat - moja muzyka
|
|
zamknij się ***** myrysie bedziem robić co się zechce a Vlad nie jest taki ham hujem i bezczelnym *** jak ty ku rwa Latam, Skaczę i jeżdżę
|
|
TO TYLKO GŁUPI POST MRS-aNIE DOWIESZ SIĘ Z NIEGO NIC MĄDREGO, WRĘCZ PRZECIWNIE - PORAZI CIĘ ZDUMIEWAJĄCA GŁUPOTA AUTORA. Dzieciaku gdzie jest twoja kultura ? ty wogle jestes normalny ? MRS aż żal du*e ściska jak czytam twoje posty tylko dla krytyki zalogowałęs sie na forum TO TYLKO GŁUPI POST MRS-aNIE DOWIESZ SIĘ Z NIEGO NIC MĄDREGO, WRĘCZ PRZECIWNIE - PORAZI CIĘ ZDUMIEWAJĄCA GŁUPOTA AUTORA. Dzieciaku gdzie jest twoja kultura ? ty wogle jestes normalny ? MRS aż żal du*e ściska jak czytam twoje posty tylko dla krytyki zalogowałęs sie na forum ? TO TYLKO GŁUPI POST MRS-aNIE DOWIESZ SIĘ Z NIEGO NIC MĄDREGO, WRĘCZ PRZECIWNIE - PORAZI CIĘ ZDUMIEWAJĄCA GŁUPOTA AUTORA. Dzieciaku gdzie jest twoja kultura ? ty wogle jestes normalny ? MRS aż żal du*e ściska jak czytam twoje posty tylko dla krytyki zalogowałęs sie na forum ? TO TYLKO GŁUPI POST MRS-aNIE DOWIESZ SIĘ Z NIEGO NIC MĄDREGO, WRĘCZ PRZECIWNIE - PORAZI CIĘ ZDUMIEWAJĄCA GŁUPOTA AUTORA. Dzieciaku gdzie jest twoja kultura
|
|
e ja tak i tak czuje sie wygrany Pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |