sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
człowiek ryba

Za dużo polityków siedzi w naszym sejmie trzeba ich kilku wyzucić!

Pozdrawiam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: człowiek ryba

Drogi Maćku flacha sie niepokazuje to narazie piwko

Gosia

Pocieszcie się, że to nie koniec nowinek, Ministerstwo Kultury ma zamiar wprowadzić opłatę za wypożyczanie książek w bibliotekach.

Świąteczne pozdrowienia.

To prawda ,że mamy w Polsce tylko 4 grupy zawodowe:)Ale pielęgniarki nie blokują ulic i nie wysypują zboża z pociągów:P No i sam miałem okazję się przekonać,że nie taki diabeł straszny jak go maluja(sorki -opisują)!Jak to ktoś ładnie napisał wyżej-nie wyogólniajcie-bo to,że jest parę czarnych owiec w stadzie nie przesądza o całej reszcie:)pozdro

Nie tylko w Polsce ale i zagranicą są też takie wysokie ceny hehe

mój świat - moja muzyka

zamknij się ***** myrysie bedziem robić co się zechce a Vlad nie jest taki ham hujem i bezczelnym *** jak ty ku rwa

Latam, Skaczę i jeżdżę

TO TYLKO GŁUPI POST MRS-aNIE DOWIESZ SIĘ Z NIEGO NIC MĄDREGO, WRĘCZ PRZECIWNIE - PORAZI CIĘ ZDUMIEWAJĄCA GŁUPOTA AUTORA. Dzieciaku gdzie jest twoja kultura ? ty wogle jestes normalny ?

MRS aż żal du*e ściska jak czytam twoje posty tylko dla krytyki zalogowałęs sie na forum

TO TYLKO GŁUPI POST MRS-aNIE DOWIESZ SIĘ Z NIEGO NIC MĄDREGO, WRĘCZ PRZECIWNIE - PORAZI CIĘ ZDUMIEWAJĄCA GŁUPOTA AUTORA. Dzieciaku gdzie jest twoja kultura ? ty wogle jestes normalny ?

MRS aż żal du*e ściska jak czytam twoje posty tylko dla krytyki zalogowałęs sie na forum ?

MRS aż żal du*e ściska jak czytam twoje posty tylko dla krytyki zalogowałęs sie na forum ?

TO TYLKO GŁUPI POST MRS-aNIE DOWIESZ SIĘ Z NIEGO NIC MĄDREGO, WRĘCZ PRZECIWNIE - PORAZI CIĘ ZDUMIEWAJĄCA GŁUPOTA AUTORA. Dzieciaku gdzie jest twoja kultura

e ja tak i tak czuje sie wygrany

Pozdrawiam

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org